Какво се случва със сина на Румен Радев?

Радев-младши вече е записал няколко мача с червената фланелка
2

Радев-младши вече е записал няколко мача с червената фланелка

Синът на президента Румен Радев – Георги Радев пое по своя път.

На 17 септември наследникът на Румен Радев навърши 18 години.

Пълнолетието си той отпразнува със свои съотборници от ЦСКА. От началото на тази година дванадесетокласникът Георги е преминал тихомълком в елитната юношеска група на „червения“ клуб до 19-годишна възраст. Преди това той тренираше футбол в софийския „Барокко спорт”, където беше сред най-изявените имена.

Румен Радев
Радев-младши вече е записал няколко мача с червената фланелка

Радев-младши вече е записал няколко мача с червената фланелка срещу други елитни отбори у нас, както и в чужбина. Ангажираният му баща обаче не е бил забелязан на трибуните на нито една от срещите за разлика от останалите родители на младежите, които редовно ги подкрепят и аплодират.

Амбициите на Георги били да продължи с развитието си при армейците и от юношеския отбор да направи трансфер при мъжете. Отдавна синът на Румен Радев е фокусиран върху спортните си успехи за сметка на училището. Още едва 15-годишен той беше избран да присъства на лагер на футболния клуб „Валенсия“. През май 2022 г. Радев-младши ще бъде абитуриент и ще трябва да държи матури. Докато по-голямата му сестра Дарина от малка е устремена към НАТФИЗ, където вече е второкурсничка, брат й все още не бил категоричен дали ще запише висше образование заради стремежите си във футбола.

Георги Радев

Очевидно Георги се вписва отлично в отбора, се вижда от снимките на младежите в социалните мрежи. На тях те пируват в съблекалните на стадионите след победни мачове. Вече 18-годишният Георги ще трябва да внимава дали пази добро поведение, тъй като на няколко пъти се забърква в скандали заради буйния си нрав.

Георги Радев

Последният случай е от февруари тази година, когато Радев-младши беше сгащен на нелегален купон в пицария в София по време на противоепидемичните мерки, забраняващи работата на заведенията. Освен това тогава 17-годишният купонясваше след 22 часа, когато непълнолетни граждани нямат право да бъдат навън без придружител. Наложи се полицията да разтури джамбурето, след като почерпените младоци започнали да вдигат силен шум и да замерят минувачи от покрива на пицарията. Цялата група бе разпитана в столичното 4-то РПУ.

Георги Радев

Заради твърдението на президента тогава, че случаят е силно преувеличен, във Фейсбук бащата на един от присъствалите младежи изригна с гневен пост.
„Oткъдe cъм нaяcнo, чe лъжeтe ли – мнoгo прocтo, aми мoят зaвaрeн cин бeшe cъучeник c тoтaлнo изocтaвeнoтo oт вac мoмчe и бeшe нa cъщия тoзи купoн. (Мoят зaвaрeн cин вeчe cи пoнacя пocлeдcтвиятa. A вaшият?) Нo нeкa ce върнeм мaлкo нaзaд – дeтeтo ви мaлтрeтирaшe вcички в училищe, aлa никoгa нe бивaшe нaкaзвaн. Зaщo ли? Cигурeн cъм, чe тoй нe e лoшo мoмчe, дoри cъм чувaл, чe e мнoгo умeн, нo виe oчeвиднo нямaтe никaкъв кoнтрoл нaд нeгo, нe ви интeрecувa и вeрoятнo никoгa нe cтe му кaзaли двe иcтинcки бaщинcки думи. Жaлкo!”.
Това написа тогава Васил Русев за държавния глава и наследника му.

Припомняме, че през 2019 г. Георги беше замесен и в бой в столична дискотека между две момчешки компании, който избухнал заради спор за момиче. Името му беше свързано с инцидент и през 2017 г. Тогава група седмокласници нахлули в класна стая на 5-и клас в столичното 38-о училище и нападнали по-малък от тях ученик, пише retro.bg.

2 коментара
  1. Камито казва

    Помашка им работа, сър.

  2. име казва

    Умен, но гадняр, пълно е с такива. Резултатът е лайняна работа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.