Синът на Иво Карамански загуби лявата си ръка при катастрофа

Синът на Иво Карамански загуби лявата си ръка при катастрофа
1 (20%) 1 vote
Трагедия в семейството на Нели Атанасова и Александър Сано

Иво Карамански-младши, извънбрачен син на покойния Кръстник на българската мафия Иво Карамански от връзката му с тв водещата Нели Атанасова, е претърпял тежка катастрофа в Нидерландия преди 2 седмици – пише в. „Уикенд“. В инцидента той е загубил лявата си ръка – уточнява изданието.

Тежкият инцидент с Ива Карамански-младши се е стоял на магистралата в близост до град Утрехт, закъдето синът на дългогодишната водеща на предаването „Огледала“ по Би Ти Ви Нели Атанасова е пътувал с личния си автомобил. Наследникът на Кръстика е заспал от умора зад волана, докато е шофирал, а оставеното без контрол возило е излетяло от магистралата, преобърнало се няколко пъти и се забило в дърво. 24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание вследствие на удара и е бил събуден след два дни в болницата в Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът бил в безсъзнание.

„Животът му е бил спасен по чудо, но и благодарение на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са действали бързо и са съумели да го извадят изпод намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора.
Синът на Нели Атанасова е пристоял 10 дни в болнизцата, а когато състоянието му било стабилизирано, се е прибрал в България, придружаван от майка си и от втория си баща – актьора Александър Сано, които спешно отпътували за Холандия веднага след като научили за злощастния пътен инцидент. Карамански засега е без протеза, която ще му бъде поставена до няколко седмици.

Иво Карамански-младши живее второ живот

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Синът на Иво Карамански загуби лявата си ръка при катастрофа”

  1. Ани

    окт. 01. 2021

    Защо ли децата плащат за греховете на родителите си?

Добавете коментар