Зуека готви триумфално завръщане

Феновете на Зуека пак ще го гледат на сцена
0

Зуека поддържа интерес към себе си с изложба и нов спектакъл

Малко след като би барабана, че е емигрирал, Васил Василев-Зуека май вече подготвя и триумфално завръщане в родината – пише в. „Уикенд“. Той държи жив интереса към себе си с нова изложба, открита тези дни в София. В същото време се завръща и на сцената със спектакъл, в който играе заедно с приятеля си Владо Априлов – отбелязва изданието.

Засега представленията ще са по света, но едва ли някой ще се изненада, ако в съвсем скоро време се преместят и на родна земя. Ветеранът от „Господари на ефира“ уж вече нямаше да захваща актьорска работа и щеше да се издържа само от продажба на картините си, през уикенда съобщи по Би Ти Ви, че се качва пак на сцената. Засега той няма да играе в България, но ще се изявява пред българската общност зад граница. Представлението, с което ще обикаля света, се казва „Ние, българите“.

Макар официално да е емигрант, Зуека съобщи, че подготвя завръщането си към актьорската работа именно с този спектакъл. Двамата с Ники Априлов репетирали онлайн, като са планирали първите си излизания на сцената за 2 и 3 октомври във Великобритания. Занапред били насрочили и други дати, в които ще играят спактакъла, съобщи новият емигрант.[kkstarratings]

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.