Деми Ловато втрещи с признание: Извънземните ме пазят!

Гласувайте за статията

Деми Ловато втрещи с признание

Деми Ловато е тотално преобразена. Поп певицата и бивша звезда на Дисни до такава степен се е променила, че е неузнаваема. След като едва не умря от свръхдоза преди няколко месеца, изпълнителката изповядва нова философия. Тя е по-далеч от медиите, ограничила е концертите и участията си, наддала е на тегло и вярва в… извънземни. Както и че те я пазят от самата нея.

Певицата преживя инфаркт и два инсулта, докато се възстановяваше. Всичко това е в резултат на свръхдозата дрога, която пое преди около година и половина. След инцидента Деми дори загуби зрението си. Благодарение на лекарската намеса тя се възстанови отново, но вече не е толкова добре, че да може да живее пълноценно. Певицата не може да шофира, ограничава изявите си в електронните медии и се старае да е по-рядко пред камерите.

А в последния си подкаст заяви, че се чувства сякаш я пазят извънземни.

„Имам чувството, че всички ние сме си най-големият враг, или поне аз съм“, каза певицата. „Така че определено мога да видя как, ако има някой или нещо там, което ме наблюдава, то се опитва да ме предпази от най-големия ми враг — самата мен.“, казва певицата.

Ловато твърди още, че вярва в извънземни. И е убедена, че те се представят за „ангели“, за да могат да са край хората и да ги пазят.

„Чувствам, че е също толкова важно да говорим за извънземни, защото това повишава съзнанието ни. Това разширява нашето светоусещане и може да ни помогнат за онова, което трябва да направим, за да направим този свят по — добро място.“, философства Деми.

Деми Ловато сн. Инстаграм

Деми Ловато сн. Инстаграм

Ловато има и мозъчни увреждания след инсулта, а също така получава и бели петна в съзнанието. Семейството й е силно притеснено за нея, поради което майка й нареди да спре с участията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар