Принцеса Шарлийн призна раздялата с принц Албер : Преоткрих Африка отново! Преглеждания: 24353

Шарлийн Монакска се върна към Африка сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Принцеса Шарлийн с признание за раздялата с принц Албер

Принцеса Шарлийн очевидно се подобрява. И то до толкова, че се е решила да говори за новооткритата си любов към Африка. Вече близо година тя не се е прибирала в Монако и май няма намерение да го направи.

Въпреки че принц Албер публично обяви, че двамата остават заедно и съпругата му безкрайно му липсва, Шарлийн не споменава често съпруга си. А в последните си противоречиви постове говори за новооткритата си любов към Африка.

В последното си интервю принцът заяви, че двамата не са пред развод. „Обожавам Шарлийн, тя ми е голяма опора. Децата тъгуват за нея. Но здравето й е най-важно. Не сме разведени, дори не сме обсъждали този въпрос. Истината е, че претърпя операция заради инфекция на синусите и не може да лети.“

Принцесата от своя страна обаче не говори за проблемите си, а за връщането си в Африка.

„Колко подходящо е да преоткрия любовта си към Африка в този момент. Живея на място нареченото Thanda, което означава Любов на зулуски език.“, написа тя в инстаграм.

Шарлийн очевидно се подобрява, но въпреки това остава на Черния континент. А решението й да не се връща в Монако продължава да буди недоумение. И да разпалва спекулации. Още повече, че тя упорито повтаря колко по-свързана се чувства с Африка. И явно няма намерение да я изоставя.

Шарлийн Монакска се върна към Африка сн. Инстаграм
Шарлийн Монакска се върна към Африка сн. Инстаграм

„Трудно е да живееш в семейство в което не си желан“, сподели в началото на връзката им Шарлийн. Към днешна дата тя обаче дори благодари на Стефани и Каролин, че се грижат за децата й докато тя отсъства. Според някои слухове принцесата и принц Албер имат договорка да останат женени, но да живеят в отделни държави. Принцесата има право на личен живот и да прекарва времето си както намери за добре. Албер от своя страна също е свободен. И очевидно ситуацията с болестта просто е удобно решение и за двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.