Разкрития за сватбата на Мария Цънцарова! (виж тук)

Мария Цънцарова с цели три куми на сватбата
0

Мария Цънцарова се радва на щастлив семеен живот!

Мария Цънцарова не си пада по установените норми нито в работата, нито в живота си и доказателство за това е, че на сватбата си е била с цели три куми.

Мария Цънцарова
Мария Цънцарова с цели три куми на сватбата

Сватбата на Мария и Симо Голев се състоя преди седем години в обредния дом в град Карлово. Двамата се венчаха в църквата „Св. Богородица“, а партито продължи в ресторант „Ловен парк“.

Младоженката си избра цели три куми, сред които бяха колежките й Таня Савова и Надя Ганчева. Причината за това е, че и трите са й еднакво близки и тя не могла да реши коя да предпочете за важната роля.

Мария и Симо се познават още от седми клас, но като двойка се откриват в студентските си години. Живеят заедно от 2010-а година. На 30-ия си рожден ден той й предлага да стане негова съпруга. Коленичил с диамантен пръстен в ръка, я моли да се омъжи за него, а тя казва „Да“.

И двамата са категорични, че синовете им са най-голямото им щастие. Двамата се големи беладжии и редовно се обединяват в пакостите си. Като например да извадят съдовете от миялната неизмити.

Мария не крои планове за момчетата си, а иска да си изберат професия, която да ги кара да се чувстват удовлетворени и свободни.

Самата тя от малка мечтае да се занимава с журналистика. Приемат я от раз специалността в СУ, а след това завършва и магистратура по мениджмънт в НБУ, пише столичен вестник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.