Пука ли му за Анджелина?! Вижте Брад Пит след разкритията за новата любов на бившата му (Снимки)

Пука ли му за Анджелина?! Вижте Брад Пит след разкритията за новата любов на бившата му (Снимки)
4 (80%) 3 votes

Брад Пит сияе след новината за новата любов на Анджелина

Брад Пит изглежда абсолютно безгрижен след новината, че Андженила Джоли има нова връзка. Актьорът още преди години призна, че не е искал да се развежда и много обича бившата си съпруга. Очевидно болезнения развод и последвалия опит да му отмъкне под носа имението във Франция, са охладили всякакви чувства помежду им.

Тези дни стана ясно, че Анджелина има нова сърдечна тръпка. И в лицето на рапъра Уикенд е открила любовта на живота си. Двойката дори бе заснета да излиза от ресторант в Лос Анджелис, където прекараха романтична вечер. Двойката по-късно се усамоти във вилата на музиканта, където, както стана ясно след това, са прекарали цялата вечер и целия уикенд.

Що се отнася до Брад, очевидно актьорът няма никакви тревоги или чувства към бившата си съпруга. И дори изглеждаше изключително доволен, че някой друго я разсейва от делата помежду им. Факт е, че двамата са във война и Брад понесе доста удари, тъй като съпругата му не спря да го обсажда по време на развода. И дори опита да отнеме децата им.

Според някои обаче, не само новата афера на Анджелина го държи в добро настроение. Вчера бившата му съпруга Дженифър Анистън обяви, че е готова за нова връзка. Актрисата призна, че е преодоляла развода с Джъстин Теру и е готова за нова любов. Предвид факта, че бившият й не спира да я ухажва, много е вероятно скоро да видим събирането на златната двойка на Холивуд.

Брад Пит сн. Инстаграм

Брад Пит сн. Инстаграм

Засега обаче така и не става ясно коя ще е жената до актьора, а междувременно Анджелина сияе в компанията на Уикенд. Актрисата изглежда щастлива и спокойна с новия си любим. Двамата са доста дискретни по отношение на връзката си. Но е очевидно, че интересът им един към друг определено е повече от приятелски.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradsource)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар