Алекс Раева втрещи: Търчех си сутиена с чорапи, защото бях като дъска! (виж тук)

Алекс Раева с неочаквана изповед
0

Алекс Раева направи неочаквани откровения!

„Сега ще ви покажа една снимка от моето детство. Как се очаква от мен на тази възраст и с тези заложби? Смяна на пола? Не, по това време нямаше такива неща. Тук съм си направо мъж, няма за какво да се сменям – имах мустак и лъжех постоянно.“

Алекс Раева
Алекс Раева с неочаквана изповед

С тези думи разсмя публиката Алекс Раева, която се включи в първото женско стендъп комеди „София съмър фест“ вчера.

„Ето на тази снимка си живея в един свой свят, заради който се наложи да усвоя лъжата до съвършенство. Това е един от най-големите ми провали, едно падение, което доведе до още други, но после станах един болезнено откровен и честен идиот.

Лъжата беше мой пръв приятел, майка ми снизходително й викаше развито въображение, но аз лъжех за всичко и по всяко време. Лъжех, като подправях подписа й, но не защото бях лоша ученичка, бях добра – а заради спорта. Просто се подготвях за големия удар, когато сама ще си припиша апартамента в „Младост 2“, започна Апекс. А публиката се превиваше от смях.

„Лъжех, че ще се самоубия с витамин С в кутийка.

В ония години имаше 3-4 хапчета, викам си майка ми ще разбере, че е Витамин С, дай ще ги сложа в кутийка хем за по-драматично като тракат. И се почна свличане по стена, тръшкане пo стена, дране по стена, крясъци, тишина, пауза по Станиславски, леко разклащане за съспенс, две-три предсмъртни въздишки и хоп… жълтия цвят, събрал се в 10 малки хапченца.

Не исках да прекалявам, но жълтият цвят ме издаде. Е няма по-голямо унижение от това да ги се хилят в лицето, докато се самоубиваш“, продължаваше Раева, а на първите редове шампионките по художествена гимнастика, дошли с гаджетата си, цвилеха от кеф и тропаха с крака от смях, пише вестник „България Днес“.

„През тийнейджърството постоянно лъжех за всичко и за всеки, Веднъж излъгах, че съм била едно лято в Канада и изпратих на мои приятели картички с плик, с печат, с марки от албума на майка ми, тя и до днес не знае, че й липсват. И вътре имаше свеж разказ как прекарвам времето си в Отава.

В ония години не можеш да гугълнеш, аз съм си правила усилието да ходя по библиотеки, за да сътворя най-достоверната лъжа. Излъгах, че съм си чупила ръката, падайки от колело, счупих я, но като паднах върху нея, скачайки от люлееща се люлка няколко пъти, нарочно, за да не ходя на изпитите в художественото училище, и отидох.

Приеха ме, хора. Не можеш да си избягаш от съдбата. Исках едно преяждане с лъжа обаче, за да ме откаже от нея. И накрая то се появи. Беше след ваканцията между 6 и 7 клас. Реших, че ще си сложа чифт сочни гърди.

Но като казвам сочни, малко по-деликатно от на Доли Партън, на дребно не играя. Възможностите ми се простираха до там, че да открадна сутиена на 12 години по-голямата ми сестра и да го натъпча с достъпната, евтина подплънка от фини чорапогащи нa майка ми, все пак при евентуален сблъсък със съученик исках пред всички.

Очевидно ваканцията между двата срока ме бе разконцентрирала обаче и един ден си забравих циците в гардероба. „Чак когато ме вдигнаха на дъската, разбрах, че с нея сме като сестрички, много си приличаме. Тази случка определено надмина самоубийството. И после се замислих, че най-силното оръжие на нас, жените, е саморонията когато сама излезеш и кажеш колко си зле, обезоръжаваш противника.

Месец след този аз си измислих сама прякора Али Цомбата от „Младост“, ето ме“, сподели Раева. В заключение красивата певица сподели, че вече е започнала да харесва себе си, че не се притеснява, когато е подпухнала ала Андрей Райчев с големите дисаги под очите“ и че вече не измисля мъжете в живота си.

„Слава богу, не се превърнах в онези жени, дето си визуализират мъжа и си го чакат десет години. Айде, какво стана, ще го пускате ли тоя мъж, питат Господ, а той: Ами не може бе, миличка, ти си го наблъскала с екстри, чакай малко, правим го. Ама кое време стана, аз се свлякох вече. Амиии пИка го на фурната“, отговаря Господ.

Та ми се случи любовта, когато спрях с измислиците. Спрях да съдя и започнах да се харесвам. И искам да ви кажа, мили момичета, провалът е отскок към успеха. Само трябва да се заобичате“, сподели Алекс Раева пред последвалите бурни аплодисменти от публиката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.