Огромен скандал разтърси „Игри на волята“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Племето на Шампионите мами „Игри на волята“

В епизода на шоуто „Игри на волята“, излъчен в понеделник, стана ясно, че племето на Шампионите мами шоуто.

Оказа се, че докато са на Дивата река и нямат никаква храна, освен тази, която сами си ловят, Жълтите получили помощ от външен човек. Те плащат на случайни хора, които открият наблизо. За да не намерят парите у тях, шампионите ги пришиват в чорапите си. Вместо да гладува, племето си хапва сладко-сладко наденички, хляб и вкусни деликатеси.

Всичко това е заснето от камерите на шоуто, а племето на Шампионите получи сериозно наказание. Техният капитан Александър директно отиде на номинация. Останалите от отбора още една седмица трябва да спят под открито небе. След разправията тест-пилотът Александър заяви, че напуска „Игри на волята“.

„България днес“ пише, че няколко човека от Жълтите са избягали от лагера. Играчите не издържат на глада и решават да търсят храна. „Молеха за храна. Искаха хляб и нещо да сложат в устата си. Всеки срещнат разпитваха и молиха за съдействие“, казва местен, видял с очите си как двама от играчите бродят по плажа.

Огромен скандал разтърси "Игри на волята" сн. hotarena.net

Огромен скандал разтърси „Игри на волята“ сн. hotarena.net

Еди от племето на Жълтите разкри какво ги е накарало да прибегнат до чужда помощ. „Гладът бе по-силен от съзнанието ни“, сподели Борис Налбантов, който е рекордьор на Гинес за най-много набирания за минута, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар