Помощничката на Мелания Тръмп разкри: Тя отмъщаваше на Доналд за всяка изневяра! Преглеждания: 4921

Мелания Тръмп сн. Yahoo
0
Оценете този post

Екс помощничката на Мелания Тръмп със скандални разкрития

Бившия прессекретар на Белия дом и лична помощничка на Мелания Тръмп – Стефани Гришам, направи серия от признания. Екс секретарката на семейство Тръмп пуска нова книга в която разкрива пикантни подробности от брака им. Освен че говори за най-големия страх на Доналд Тръмп – смъртта, Гришам разкрива още, че Мелания редовно е отмъщавала на съпруга си за всяка негова изневяра.

„На Мелания категорично й беше писнало от историите на Доналд. След като Сторми Даниълс направи разкрития за аферата им, тя побесня. Докато президентът беше най-притеснен, как е описан в спалнята и дори ми звъня, за да ми обяснява, че не е с малки достойнства, Мелания беше доста по-прагматична. Тя реши да му се опълчи публично и не спираше да му противоречи. Така например, тя ме накара да изтрия думата „съпруга“ от изявлението й, че ще се съсредоточи върху ролите си на първа дама, майка и съпруга“, спомня си Гришам.

Тя допълва още, че освен егоцентричен, Тръмп изпадал в ужас при всеки досег със смъртта.

„Той се боеше от смъртта. Когато почина Джордж Буш дори не му казахме, че организираме погребението с президентския самолет. Не му позволихме и да отиде. Знаехме какво ще се случи – всичко свързано с трупове, тела, погребения, смърт, покойници и ковчези го хвърляше в ужас“, споделя Гришам.

Бившата прессекретарка на Белия дом така и не успя да организира нито един прием по време на ролята си във Вашингтон. След 12 месеца работа за Тръмп тя предпочете да се върне при Мелания. И напусна след като първата дама се оттегли от длъжност през януари 21-ва година.

Мелания Тръмп сн. Yahoo
Мелания Тръмп сн. Yahoo

„Най-голямото отмъщение на Мелания бе по време на един прием, когато се разходи из Капитолия с красив войник под ръка, докато Тръмп стоеше сам. Извинението й беше, че подовете били твърде „хлъзгави“. Уморих се от смях – виждала съм тази жена да ходи по чорапи и по черен асфалт, без да й пука от нищо“, завършва историята си Гришам, пише „Дейли мейл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.