Дженифър Анистън призна: Преодолях развода с Джъстин, готова съм за нова връзка! (С Брад ли се събират?)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън изненада с признание

Дженифър Анистън изненада с признание. Актрисата сподели, че е готова да продължи напред и е преодоляла развода си с Джъстин Теру. „Имах нужда от малко време за себе си. Беше ми необходимо да се събера след развода, да преосмисля приоритетите си“, разказва още актрисата.

Дженифър е категорична, че разводът от 2018-а доста я е наранил. И й е било нужно доста време, докато свикне с идеята за нова връзка. Въпреки че с Джъстин Теру се разделиха приятелски, без финансови спорове, актрисата все пак остана разочарована от поредния си развод. И дълго време не искаше да влиза в нова връзка.

„Мисля, че е време. Мисля, че съм готова най-после да споделя себе си. Дълго време не исках друг човек до мен. Просто се наслаждавах на свободата си и на собствената си компания. Все пак от 20-годишна винаги съм част от двойка. Хубаво беше да си подаря малко време за мен самата“ казва актрисата.

Дженифър се срещаше с Джъстин Теру от 2011-та година, а през 2012-а двамата се събраха. Сватбата им през 2015 година се превърна в истинска сензация. Не само заради смъртоносния меден месец, при който загубиха част от антуража си по време на ваканция на Хавай.

Що се отнася до новия й партньор, Джен е категорична, че не търси нова връзка с цел брак и има някои очаквания към партньора си.

„Искам да е човек с когото лесно да може да се говори и да има чувство за хумор. Да бъде уверен в себе си, но не и самоуверен. Да е мил и любезен с хората. Учтив. И най-вече щедър“, казва Дженифър.

Дженифър Анистън сн. Flickr

Дженифър Анистън сн. Flickr

Мнозина се питат дали не визира бившия си съпруг Брад Пит. Актрисата обаче загадъчно мълчи когато стане въпрос за него. И отклонява всякакви въпроси по повод отношенията им. Ние сме приятели“, лаконична е звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар