Стефани Гришам: Иванка Тръмп се изживяваше като принцеса на САЩ! Преглеждания: 1708

0
Оценете този post

Стефани Гришам с нови разкрития за Иванка Тръмп

Иванка Тръмп се изживявала като принцеса на Америка. И дори опитала да наруши всички правила на официалния протокол, за да присъства на държавна среща между баща си и кралицата на Англия Елизабет Втора. Това разкрива нова книга на Стефани Гришам, бивша секретарка на семейство Тръмп.

„Трябваше ни около година, за да осъзнаем, че Джаред и Иванка се изживяват като кралското семейство на Америка. Те дори се опитаха да се доберат до официалната среща на Доналд и Мелания с кралицата. Накрая стана ясно, че просто не могат да седнат в хеликоптера, иначе щяха да извършат непростимо нарушение на протокола“, разказва още Гришам.

В новата си книга, бившата помощничка на Мелания, хвърля светлина и върху отношенията между бившата първа дама и бившата първа дъщеря. „Всички знаеха, че двете не се понасят. Джаред наричаше Иванка „тихият жътвар“, защото много често се оказваше не където трябва. Месеше се в работата на всички и ходеше на срещи, където по принцип няма работа. Дори се опита да изземе функциите на Мелания в Белия дом. Но не успя“, спомня си Гришам.

Невероятно е, но Иванка дори си позволявала да се обръща към президента на САЩ с „татко“ и „баща ми“. При това публично, по време на срещи със съветници и дори на официални приеми. Нейните постоянни нарушения на протокола й спечелили прозвището „принцесата“ – особено заради непрекъснатите й капризи.

Иванка Тръмп сн. Flickr
Иванка Тръмп сн. Flickr

Амбициите на Иванка стигали до там, че редовно се срещала с представители на други държави, представяйки се за част от антуража на Тръмп. Въпреки че до самия край на мандата на баща си тя остана негов съветник, но без да получава възнаграждение за труда си. Със сигурност обаче най-запомнящ ще си остане моментът, когато дъщерята на Доналд опитала да влезе на официалната аудиенция при кралицата и успяла да се настани на официална държавна вечеря, въпреки че семейството не трябвало да присъства на нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.