Бащата на Бритни Спиърс поставил подслушвателни в спалнята на певицата (Нови разкрития)

Бащата на Бритни Спиърс поставил подслушвателни в спалнята й сн. Инстаграм
0

Адвокатът на Бритни Спиърс настоява за разследване срещу Джейми Спиърс заради нови разкрития във филм за певицата

Матю Розенгарт, адвокат на Бритни Спиърс, ще настоява пред съда за разследване, след като бивш член на екипа й по сигурността разкрива факти за евентуално престъпление от страна на баща й Джейми. Двете страни ще се срещнат в храма на Темида утре.

Розенграт казва, че няма друг избор – доказателствата са сериозни и са базират на публикация на в. „New York Times“ за документалния филм „Controlling Britney Spears“.

Продуцентите използват разказа на бодигарда, който твърди, че Джейми е наел компания, която да следи всяко движение на поп звездата. Той заявява, че детективите са поставили подслушвателни устройства в спалнята на Бритни и записвали нейните разговори.

Въпросният охранител казва още, че хора от екипа на певицата четели всяко нейно съобщение и понякога използвали това срещу нея. Адвокатът на поп звездата смята, че обвиненията във филма налагат сериозно разследване.

Бащата на Бритни Спиърс поставил подслушвателни в спалнята й сн. Инстаграм
Бащата на Бритни Спиърс поставил подслушвателни в спалнята й сн. Инстаграм

„Спиърс никога не е бил годен да се грижи за дъщеря си, по доста причини. От липсата на финансова проницателност, до фалита му, алкохолизма, до травмата, която е причинил на дъщеря си и прочее“, казва юристът, предават от life.dir.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.