По-влюбени от всякога! Дженифър Лопес и Бен Афлек с романтичен следобед в Ню Йорк (Снимки)

Гласувайте за статията

Край на слуховете за раздяла, Дженифър Лопес и Бен Афлек по-влюбени от всякога

Край на слуховете за раздяла. Бен Афлек и Дженифър Лопес дадоха малко по-публичен израз на чувствата си, по време на разходка из Ню Йорк. Двойката се наслади на слънчев неделен следобед, като се разхождаха из Медисън парк. А след това си размениха доста страстни целувки, при това пред погледите на папараците.

Доскоро двамата стояха далеч от всякаква публичност, но слуховете, че са пред раздяла принудиха екипа им да настоява отново да се появят в обществото. За Лопес, която поддържа имидж на сериозна звезда, подобно отношение е крайно нетипично. Но този път изненадващо отстъпи пред настояването на екипа си.

Дженифър се разходи в рокля в морско синьо с шал върху раменете, а Бен заложи на спортни дънки, блуза и сако. Отблизо двойката изглеждаше съвсем обикновено – двама души, които просто се разхождат из Ню Йорк. Но далеч не изглеждаха толкова нормално, предвид тълпата от фотографи, която вървеше непрекъснато пред тях.

Двамата артисти се събраха по-рано през годината и очевидно все още са в най-романтичната фаза на любовната си история. Джен дори демонстрира силните си емоции и любовта си към Бен по всякакъв начин. Афлек, от друга страна, е по-обран в действията си, въпреки че се заговори, че планира да поиска ръката на актрисата. И дори вече й е подарил годежния пръстен, който пази вече двадесет години.

Дженифър Лопес и Бен Афлек лудо влюбени сн. Инстаграм

Дженифър Лопес и Бен Афлек лудо влюбени сн. Инстаграм

Дженифър и Бен засега не бързат да говорят за брак, още повече, че имат доста сериозен емоционален товар зад гърба си. Певицата излиза от провален годеж с бивша спортна звезда, а Бен загърби 12-годишен брак. И двамата имат по няколко деца от предишните си бракове и в момента се учат да живеят в едно толкова необикновено семейство. Засега нещата се развиват добре, но за никого не е ясно, дали тази връзка ще издържи във времето.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ana ✨ (@livinjeneration_)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар