Анджелина Джоли втрещи всички! Няма да повярвате кое е новото й гадже (Снимки)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли шашна, наистина е гадже на Уикенд

Анджелина Джоли шашна! Известната актриса този път успя да накара и феновете си да зяпнат, след като се разкри къде е прекарала уикенда. Актрисата остана да нощува в дома на последното си гадже. А това е не друг, а самия рапър Уикенд.

Холивудската дива и новото й гадже прекараха два часа и половина в луксозен ресторант, след което продължиха срещата си на доста по-спокойно място. Това, което изуми всички бе фактът, че обикновено спокойната Джоли този път не се посвени да крие връзката им.

Звездата, която наскоро обяви края на брака си с Брад Пит и в момента води война с него за имението „Шато Миравал“, винаги е била дискретна по отношение на личния си живот. И демонстрира доста явно новата си любовна афера.

Фактът, че една от най-известните актриси вече не крие романа си с певеца Уикенд, потвърждавайки всички слухове, които се носят за това от известно време, определено не е случаен. Но, всъщност те няколко пъти досега са били хващани в романтични излети на нощ в Лос Анджелис.

Известната актриса и певица прекара два часа и половина в частна зала на луксозен италиански семеен ресторант в Санта Моника, в една от модните части на Лос Анджелис. Свидетели, които са ги видели заедно, също са дали интервюта пред медиите. Според американските медии, ресторантът, където са имали романтична среща, е мястото, където Анджелина и Уикенд са се срещнали за първи път, което се е случило на 20 юни.

Анджелина Джоли потвърди връзката си с Уикенд сн. Инстаграм

Анджелина Джоли потвърди връзката си с Уикенд сн. Инстаграм

Въпреки че Анджелина се опита да дойде на вечеря в осем вечерта сама, тя нямаше нищо против да напусне ресторанта с певеца. По-интересно е как завърши вечерята им. След като напусна ресторанта звездата се качи в колата си сама. Но по-късно двамата отидоха във вилата му, на стойност над 70 милиона долара и актрисата така и не я напусна цялата нощ и дори сутринта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар