Кейт и Уилям втрещиха със селски начин на живот (Кралската двойка заряза дворцовия блясък)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям заживяха на село

Кейт и Уилям втрещиха феновете си. Поданици на кралица Елизабет останаха със зяпнали уста, когато кралското семейство се озова в типична селска кръчма и дори седнаха, за да обядват там.

Местните жители бяха шокирани да видят принц Уилям и Кейт Мидълтън, които се отбиват за обяд в кръчма в Норфолк през уикенда.

Към кралската двойка се присъединиха още принц Джордж, на осем години, и Луи, на три години, както и принцеса Шарлот, на шест, които се наслаждаваха на бургери и чипс в събота. Семейството излезе на разходка и след краткия излет сред природата, решиха да се подкрепят типично по английски. Но вместо да си носят кошница за пикник, избраха да се настанят в местна кръчма, където стъписаха всички. И се държаха като съвсем нормални хора, а не като кралски особи.

Черният шпаньол на семейството също е бил включен в излета. Домашният любимец е забелязан да снове около дървената маса, докато кралските особи си хапваха безгрижно в традиционната английска кръчма.

Уилям, облечен в морскосиньо яке и светлосиня риза, беше видян да успокоява един от младежите, когато храната им се оказа твърде гореща за ядене.

Щастливата двойка изглеждаше спокойна, докато се наслаждаваха на малко време за семейството след натоварената програма от публични ангажименти.

Кейт наскоро се срещна с афганистански ветерани в Брайз Нортън в Оксфордшир и кадети в езерото Уиндермир, преди да играе по двойки с шампионката на US Open Ема Радукану в Роухмптън. Принц Уилям също имаше няколко сериозни ангажимента, включително пътуване до Шотландия, срещи с военни ветерани и участие в някои от официалните срещи на кралица Елизабет Втора.

На село е по-добре! Кейт и Уилям шашнаха сн. Инстаграм

На село е по-добре! Кейт и Уилям шашнаха сн. Инстаграм

Двойката доста изненадва с освободеното си отношение. Още повече, че тяхното завръщане на село рязко контарстира с бляскавите изяви на Меган и Хари в Ню Йорк. По всичко изглежда, че кралското семейство няма нужда от публичност, за да се чувства щастливо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар