Луна се кандидатира за президент (Вижте тук)

Луна се кандидатира за президент сн. Инстаграм
0

Луна се регистрира за предстоящите избори

В недалечното минало поп фолк певицата Луна неведнъж е заявявала желанието си да застане начело на страната ни като неин президент. За първи път тя сподели за амбициите си още през 2017-та година в предаването „VIP Brother: Most Wanted“, в което за известно време живя под покрива на една къща с още 11 популярни лица от шоубизнес средите у нас.

Стратегия

Тогава блондинката постоянно обясняваше на останалите съквартиранти, че ще дойде ден, в който действително ще се кандидатира за позицията. Никой обаче не взе думите й на сериозно. Вместо това всички предполагаха, че те са част от стратегията на Луна да привлече внимание към своята персона, за да се задържи колкото се може по-дълго пред камерите на шоуто, печелейки, ако не друго, то поне ефирно време по националната телевизия.

Нещо повече, в даден момент опонентите й да титлата „Любима звезда на България“ обявиха поведението й за неадекватно, а намеренията й – едва ли не за налудничави.

Регистрация в ЦИК

Да обаче днес жената, която дори възпя стремежа си към поста в песен, окончателно им доказа, че са се заблуждавали, мислейки си, че през цялото това време е говорила празни приказки. За огромна изненада на всички скептици, тя официално се регистрира в ЦИК за участие във вота.

В интерес на истината още вчера изпълнителката заяви, че мигът да влезе в настоящите избори е настъпил. За целта тя публикува в социалните мрежи своя снимка, на която носи бяла тениска в надпис: „Луна президент“.

„Тя е единственият свободен и независим президент на България! Тя е Луна Йорданова, вашият президент“, гласи посланието към кадъра, което горе-долу съвпада с изявлението, което преди броени часове даде през журналистите.

50-годишната певица, която е родом от Шумен, се появи в елегантен черен костюм и бяла риза, които бяха съчетани с обувки на висок ток с цвят бордо и чифт висящи перлени обеци. Тя уточни, че документите, които подава, са от инициативен комитет и съдържат няколко хиляди подписа.

Вицепрезидент

Йорданова запази в тайна името на човека, когото мисли да издигне за вицепрезидентското място, молейки хората за малко търпение. Въпреки това тя изрично подчерта, че те останат приятно изненадани, когато все пак научат на кого се е спряла.

Право на по-голям избор

Луна обясни, че решението й да направи тази стъпка е продиктувано от желанието българските граждани да получат право на по-голям избор, вместо в управата да се въртят едни и същи лица, държащи властта.

Тя категорично заяви,  че смята да гласува за самата себе си, уточнявайки, че има вяра в народа и своите приятели, които я мотивират да се включи в борбата за „Дондуков 2“.

Луна се кандидатира за президент сн. Инстаграм
Луна се кандидатира за президент сн. Инстаграм

„Промяната започва от мен“, отсече звездата от музикалната сцена, предават от life.dir.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.