Нана Гладуиш изкара Ковид-19 без хапчета (Вижте тук) Преглеждания: 1533

Нана Гладуиш изкара Ковид-19 с 4 литра вода на ден и без хапчета сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Нана Гладуиш карала само на вода

Нана Гладуиш, която на два пъти чу диагнозата рак, си почина през лятото в Испания и се върна заредена с нови сили за телевизионния ефир. Гладуиш и семейството й са запалени пътешественици и не се лишават от екскурзии дори в пандемията.

След като посрещнаха Нова година в най-слънчевия американския щат Флорида, за отпуската през лятото фамилията се спря на Испания. Нана обиколи провинция Андалусия и отиде на плаж на една от най-известните пясъчни ивици в Европа.

47-годишната водеща на „Съдебен спор“ се сдоби с тен на Плая де Болоня, прочут с кристалното си море и девствена природа.

Телевизионерката в началото на годината изкара Ковид, при това без да пие хапчета. „Не казвам, че Ковид беше лесен, защото имах няколко тежки дни, в които имах чувството, че всеки момент ще падна и ще умра.

Но подходих с разум. Може би малко прекалих в това непиене на лекарства, като дори витамини не приемах. Пиех по 4 литра вода и от 47 килограма паднах на 45“, обясни тя, след като се излекува. Нана е привърженик на ваксинацията и се боцна с „Пфайзер“, пише „Минаха години“.

„Досега винаги съм се доверявала на медицината, за това и приех тази стъпка. Иначе хората много съдят. Ако кажеш, че си се имунизирал, ти казват колко си проста. Ако споделиш, че няма да го направиш, пак са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма нужда от обиди“, категорична е водещата.

Освен с пътешествия, тя поддържа тялото си и със спорт, като любим й е тенисът още от дете. Преди това обаче пробвала и други спортове. В ученическите години различни треньори минавали през училищата и събирали деца за отборите си. Явно разбрали, че Нана е спортна натура, все я избирали в отборите си, а тя дори ходела по състезания.

„Записах се на турнир по бягане, защото тичах бързо. Отидох на състезание и при мен беше на живот и смърт. Аз не отивах просто да бягам, а за да спечеля. И печелех. Получих шах и топка, а за мен тя беше много ценна, защото играех на ръбчета.

Но от училището ми ги взеха и аз казах: „А-а-а, няма да ви бягам повече!“. После започнах да скачам, а след това ходех на художествена гимнастика. И пак по състезания, макар и в училище“, разказва тв водещата.

Майка й дори я викала да се прибере за вечеря с подсвиркване, което било сигналът на тенисистите. Тя тичала от другия край на улицата, крещейки: „Още 5 минути-и-и!“. Даже комшиите, които през лятото стоят на терасата, като чуели подсвиркването на майка й, се провиквали преди нея: „Още 5 минути, нали знаеш!“.

Нана Гладуиш изкара Ковид-19 с 4 литра вода на ден и без хапчета сн. Фейсбук
Нана Гладуиш изкара Ковид-19 с 4 литра вода на ден и без хапчета сн. Фейсбук

Майката на Нана си отиде преди три години. Родителката на тв звездата бе болна от Алцхаймер дълго време, поради което беше настанена в специализиран хоспис, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.