Ники Дойнов свалил съпругата си навръх Коледа (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Вълнуващ романс събрал Ники Дойнов и половинката му Петя

Вълнуващ романс събрал известният телевизионен водещ на новините на Нова тв Ники Дойнов и половинката му Петя. Вчера семейството Дойнови застана за пръв път заедно пред камерите в предаването „На фокус с Лора Крумова“.

В студиото Петя разкри как се е запознала с Ники. „Запознахме се във Фейсбук, през 2015-та година на Бъдни вечер. Бяхме приятели във Фейсбук, но не се познавахме. Аз му писах, съобщението бе много приятелско, с пожелание за настъпващата Коледа, а на следващия ден ме покани на вечеря“, сподели съпругата на телевизионера.

„Навръх Коледа се запознахме и излязохме на вечеря. Познавах го от екрана. Но това, което ми беше много интересно, е дали е добър човек. Исках да го усетя дали е чувствителен“, добави още тя за запознанството си с Дойнов.

„За Нова година не бяхме заедно, но още на 1-ви януари ми се обади и ме покани отново“, каза още половинката на Ники.

„Работила съм като стюардеса 3 години за кувейтските авиолинии“, сподели тя в студиото на „На фокус с Лора Крумова“.

„Когато един мъж се запознава с хубава жена, първите му мисли не са за брак. Първите хора, с които я запознах, бяха Юксел Кадриев и Илия (шеф на новините в Нова), отидохме на пиано бар и се появи Пейо от „Имаш поща“, разказа от своя страна водещият на новините на Нова тв и призна, че когато Петя му е писала, е усетил ангели, полъх.

Ники Дойнов и съпругата му Петя открехнаха завесата около личния си живот сн. nova.bg

Ники Дойнов и съпругата му Петя открехнаха завесата около личния си живот сн. nova.bg

„Разбрах, че ще ставам баща, когато бяхме на другата страст – на концерта на любимата ми група в Англия. На следващата сутрин, докато изживявах още веднъж целия концерт, се събудих, защото тя шаваше. И другото е история“, добави Дойнов, предават от marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар