Внукът на Алла Пугачова с тъща за милиони (Вижте каква красавица е майката на жена му – Снимки)

Гласувайте за статията

Виктория Краснова изглежда като сестра на собствената си дъщеря

30-годишният внук на Алла Пугачова, Никита Пресняков е щастливо женен за 24 -годишната Алена Краснова от четири години. Любовната връзка започна, когато Алена беше още ученичка. Веднага след като момичето навърши 20 години, внукът на примадоната веднага й предложи брак.

Сега влюбените се наслаждават на собствения си живот и не бързат да станат родители. Феновете често атакуват двойката с въпроси за деца, но те отклоняват любопитството  с достойнство и уверяват, че засега искат да живеят само за себе си.

Внукът на Алла Пугачова с майка си Кристина Орбакайте и жена си Алена Снимка: Инстаграм

Алена често показва на феновете си красивия си живот . Като модел с диплома на фотограф публикува свои пикантни кадри: момичето с крехка елегантна фигура умело позира и не се страхува да пробва буквално различно амплоа.

Въпреки това, малко се знае за семейството красавицата: родителите й са се оженили рано, баща й си има своя бизнес, а родителката й се занимава с възпитанието на двете си по-малки деца.

Тъщата на внука на примадоната като сестра на дъщеря си
Снимка: Инстаграм

В чест на рождения ден на майка си, съпругата на Пресняков показа рядка снимка: На фотото се вижда невероятно красива млада жена, за  която е трудно да се повярва, че има такава голяма дъщеря. „Честит рожден ден, мамо.“ – нежно коментира кадъра в сторито си съпругата на сина на Кристина Орбакайте, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар