Мариана Попова и щерка й с Ковид: Певицата бясна, плаши да емигрира! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мариана Попова е бясна на държавата и безхаберието на хората!

Певицата Мария Попова и дъщеря й Екатерина са с коронавирус, съобщи самата изпълнителка в социалните мрежи. Нежната половинка на Веселин Плачков обаче „благодари“ на естрадната прима Лили Иванова, на правителството и на футболните отбори Левски и ЦСКА за здравословното си състояние.

Мариана Попова

Мариана Попова не е на себе си от гняв

Не става ясно защо естрадната изпълнителка не е е ваксинирала досега, след като работата й изисква присъствието на много хора, пък и с две малки деца у дома.

Иначе гневът й срещу препълнения концерт на Иванова е основателен, след като останалите изпълнители са длъжни да спазват изискванията за 50 процента заетост на местата.

„Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най- любими отбора в България Левски и ЦСКА… също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с КОВИД.

Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава?

Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина“, написа Попова във Фейсбук, но няколко чака по-късно редактира публикацията.

Певицата допълни, че би емигрирала, ако се пребори с коронавируса. Почитатели й пожелаха бързо възстановяване и обещаха вирусът да мине леко.

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар