Том Круз се раздели с приятелката си! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Том Круз отново се пусна на пазара на ергените!

Холивудският ас Том Круз отново влезе в графата „ергени“. Той се е разделил с приятелката си – Хейли Атуел, с която снима седмия филм от поредицата „Мисията невъзможна“.

Том Круз

Том Круз отново е свободен, дами!

Звездите обаче ще трябва да се виждат дори и след края на романса им, защото по договор са длъжни да се явяват заедно на пресконференции и премиери.

Според светски журналисти обаче връзката им беше по-скоро рекламна акция за филма и никой от двамата не гледал на нея сериозно.

„Снимките на филма бяха много интензивни. Но филмът приключи, съответно и връзката им залезе. Графиците им за снимане са много пълни, а Том има редица други ангажименти. Дори и с частен хеликоптер и частен самолет той все пак трудно съумява да изпълни всичките си ангажименти“, казва общ техен познат пред в. The ​​Sun.

Том, който играе Итън Хънт в прочутата поредица, и Хейли са прекарали заедно голяма част от последната година, снимайки филма в Обединеното кралство, в Рим, Венеция и Норвегия.

Актьорът не е афиширал своя романтична връзка от развода с бившата си съпруга Кейти Холмс през 2012 г., с която имат дъщеря на име Сури.

Зад гърба си Круз има и неуспешен брак с Никол Кидман, която се омъжи за кънтрипевец, цитира Хотнюз.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар