Британците скочиха на Меган и Хари: Лицемери! (Вижте защо им се гневят – Подробности)

Гласувайте за статията

Херцозите отново изпаднаха в немилост

Тридневното турне на Меган Маркъл и принц Хари до Ню Йорк приключи. За това кратко време съпрузите успяха да направят много, включително да попълнят армията си от хора, които ги ненавиждат.

Дори американците бяха изненадани от избора на снахата на британската кралица. Меган разхождаше скъпи тоалети , появявайки се пред хора, живеещи в бедност. Журналистите специално изчислиха стойността на бижутата на херцогинята – и тези суми очевидно биха били достатъчни, за да осигурят нормален живот на маса семейства, с които Меган разговаря в Ню Йорк.

Херцогинята и съпругът й се върнаха в Калифорния с частен самолет. Британските журналисти имат на разположение снимки на Меган и Хари, които стоят близо до самолета и се сбогуват с хората, които им помогнаха по време на това посещение.

На Острова така и не можаха да заобичат кралската снаха

Този полет веднага привлече вниманието на британците, които така и не се влюбиха в Меган . Мнозина бяха изненадани, че съпрузите се позиционират като еколози, но в същото време летят с частни въздухоплавателни машини, които замърсяват околната среда повече от обикновено.

Двойката пътува из Ню Йорк с високопроходими превозни средства: такива коли не само консумират много гориво, но и отделят впечатляващо количество въглероден диоксид. Херцозите бяха обвинени в лицемерие , защото често говорят за опазване на околната среда. Изглежда обаче, че критиките изобщо не развълнуваха младите съпрузи, предават от graziamagazine.ru.

.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар