Владимир Путин на палатка и риболов в Сибир (Вижте къде се усамоти руският президент – Снимки)

Гласувайте за статията

След изолацията държавният глава си взе и почивка

Снимки от пътуването на Владимир Путин до сибирската тайга, направени в началото на месеца бяха публикувани от официалният сайт на президента.
По традиция държавният глава прекарва ваканцията си заедно с руския министър на отбраната Сергей Шойгу.

Владимир Путин отиде на почивка след Източния икономически форум и посещение на космодрума „Восточен“ в Амурска област. Точното място, където президентът е прекарал кратката си ваканция, не е известно, но прессекретарят на Путин Дмитрий Песков уточни, че това е територията в непосредствена близост до природния резерват Саяно-Шушенски.

Снимка: Инстаграм

Владимир Путин и Сергей Шойгу прекараха няколко дни в тайгата, ловиха риба и се наслаждаваха на красотата на природата. През нощта президентът и министърът на отбраната останаха в палатков лагер, недалеч от който се намират мечки. В същото време в ефира на предаването „Москва. Кремъл. Путин“ по телевизионния канал „Русия 1“ Дмитрий Песков успокои, че нищо не застрашава сигурността на държавния глава.

Риболовът е едно от хобитата н руския президент
Снимки: Инстаграм

По време на ваканцията си Владимир Путин успя да се срещне и с шефа на природния резерват Саяно-Шушенски Генадий Киселев, който е дългогодишен познат с него и Шойгу. Киселев разказа на президента на Русия и министъра на отбраната за състоянието на нещата в резервата и им показа материали, заснети с помощта на камери.
Говорителят уточни, че снимки и видеоклипове от пътуването на Путин до Сибир показват истинския начин на живот на президента. Той също така призова руските медии да кажат истината за президента и да покажат „истинската Русия“.

Враговете се опитват да нарисуват нещо абсолютно абсурдно. Те винаги действат според добре познатите канони за чудовищните лъжи, които трябва да бъдат измислени, за да им се повярва”,

– коментира Песков, предават от spletnik.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар