Принцеса Мари-Астрид от Лихтенщайн се омъжи в рокля с 10-метров шлейф (Снимки от кралската сватба)

Гласувайте за статията

34-годишната принцеса и нейният избраник вдигнаха  сватба миналия уикенд

34-годишната Мари-Астрид, дъщеря на принцеса Маргарета от Люксембург и принц Николаус от Лихтенщайн сключи брака с бизнесмена Ралф Уортингтън.

Сватбата на наследницата на кралското семейство се състоя в Италия. А сватбената рокля на Мари-Астрид би могла да съперничи на най-известните кралски сватбени рокли.

За да помогне на булката да се изкачи по стъпалата на катедралата в Капалбио, бяха необходими четирима помощници: шлейфът беше толкова дълъг и тежък, че Мари-Астрид просто не можеше да ходи.

Снимки: Legion Media

Между другото, роклята с V-образно деколте, бродирана с перли и злато, е шедьовър, специално изработен за принцесата от миланската дизайнерка Марта Фери. Създаването на тази рокля отне почти година.

Акцентът в сватбената визия на Мари -Астрид беше известната диадема Кински, изработена от злато, себър и диаманти – наследството на семейството на принцесата, което принц Фердинанд Бонавентура подари на булката си през 1870 г.

Снимки: Legion Media

Без значение какво ни казват сватбените дизайнери за новата мода за сватбени рокли -минимализъм и цветни булчински тоалети, повечето момичета в най-важния ден в живота все още искат да изглеждат като принцеси, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар