Истински палат! Вижте домът на Цеца Величкович отвътре (Снимки)

Цеца Величкович с дом-мечта сн. Инстаграм
0

Цеца Величкович се похвали с истински палат

Цеца Величкович наистина живее в приказен дом. Въпреки че никога не е изпитвала необходимост да парадира със състоянието си, примата на балканската музика наскоро успя да накара всички да зяпнат. Тя за първи път показа дома си отвътре и определено предизвика изумлението на много голяма част от почитателите си.

Вилата, в която живее семейство Ражнатович в Дедине, излъчва лукс и е истински дворец. Въпреки че Цеца никога не е искала да се хвали публично с това и да показва интериора на дома си в медиите, тя не можа да се сдържи да не сподели един бегъл поглед отвътре. Най-често това се случва чрез снимките й в Instagram. Където жилището обичайно е фон за красивата певица, когато реши да сподели някой момент с феновете си. И от кадрите можем поне да хвърлим поглед към личните й покои. И да видим, как изглежда всичко вътре.

Прозорците са покрити с тежки завеси, а масите са антични, масивни и изработени от истинско дърво. Прави впечатление, че доминиращият цвят в дома на Цеца е кафяв, но в различни нюанси. Кремавите тонове обаче също са широко разпространени. Любопитна подробност е, че певицата определено обича скъпите неща и с охота ги показва. Така например, ако на масата има часовник – той е златен, с интересна форма и изящни детайли. Ако е стол – характеризира се с авангарден дизайн.

Прави впечатление, че Ражнатович предпочита най-вече златния цвят и медните тонове за декорациите в дома си, както и че обожават свещи и картини.

Цеца Величкович с дом-мечта сн. Инстаграм
Цеца Величкович с дом-мечта сн. Инстаграм

Вилата, която е на няколко етажа разполага също така и с широко мраморно стълбище и колони. По желание на певицата, преди няколко месеца в къщата са изградени още вътрешен басейн и Спа зона, така че насладата и релаксацията в дома на Ражнатович да са гарантирани.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.