Стрес: Мария Цънцарова се вижда в чудо! (още подробности)

Мария Цънцарова се видя в чудо
0

Мария Цънцарова едва смогва с всичко това!

Откакто стана водеща на „Тази неделя”, Мария Цънцарова се чуди какво да прави с двете си деца. Синовете на блондинката са твърде малки и няма как да останат сами, докато майка им е на работа.

Мария Цънцарова
Мария Цънцарова се видя в чудо

Бабите им не живеят в София, затова се налага да ги оставя при приятелки и техните роднини, пише вестник „Уикенд”.

Проблемът на Мария Цънцарова е, че почивните й дни са през работната седмица, когато са отворени всички ясли и детски градини. Така, докато майката е вкъщи, за наследниците й се грижат лелите от забавачката.

През уикенда обаче, когато самите те излизат в почивка, тя трябва да работи. В неделя е водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви, а в събота си подготвя предаването – нещо, което в повечето случаи е по-сложно от самото водене.

Мъжът й също често е зает през уикенда и се налага да се търсят хора, готови да вземат двете деца на отглеждане, докато родителите им печелят пари. Кои са тези хора? Оказва се, че най-често не са роднини, а приятелка на майката и нейни близки.

Самата Мария сподели наскоро, че една от най-близките й дружки – журналистката Марина Стоименова, я отменя в майчините грижи за синовете й. Самата Марина отдавна искала да има деца, но тъй като все не можела да си намери мъж, не е станала майка до момента.

Затова пък на драго сърце взимала синовете на Цънцарова и дори се случвало да ги заведе при родителите си, които също се грижели за тях с удоволствие, тъй като все още нямат собствени внучета. Един от тези случаи бил съвсем наскоро.

Водещата от Би Ти Ви не можела да си обясни как чуждите хора се оправят с нейните двамата синове. Баткото все още е само на 4 години, а вторият й син е едва двегодишен. Майката признава, че по-малкият е невъзможен за контролиране.

Налагало се непрекъснато да се търсят неща, с които да го забавляват, тъй като започне ли да скучае, ставало страшно. В същото време по-големият си умирал да тормози братчето си. Като много други батковци, той обожавал да дразни малкия, да му взима играчките и да го командори.

Проявленията на този негов стремеж били единствените ситуации, в които майката си позволявала да се намеси в отношенията на децата си. В противен случай рискувала да се стигне да опасни за самите тях моменти.

Как обаче чуждите хора се навиват да влизат в ролята на „звероукротители”, пазейки момчетата, за да не се избият, е истинска загадка.

„Явно приятелката на Цънцарова много държи на нея, щом с готовност е приела да я освободи от грижите за наследниците, оставяйки й време за спокойна работа. Те се шегува, че е тяхна бавачка. В същото време, като ги гледа, „тренира” за момента, в който ще се появят собствените й деца.

Преди време Стоименова напусна Нова тв, където имаше доста добра кариера. Тя изкара доста месеци без работа, а наскоро бе съобщено, че ставала главен редактор на „Евронюз България”. Освен Стоименова, Цънцарова има и още една много близка приятелка, която също е журналистка.

Това е Надя Ганчева. Тя обаче има две свои деца и няма мераци да отглежда още две.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.