Хубавото Наде и съпругът й още си гукат като гълъбчета! (виж тук)

Гласувайте за статията

Хубавото Наде и Светлин все така влюбени един в друг!

След 12 години брак Хубавото Наде и мъжът й Светлин Нейнски все още се гледат влюбено, видяха папараците на вестник „Уикенд”. Фотографите ни засякоха семейството в центъра на столицата в топъл септемврийски следобед, подходящ за безгрижни разходки.

Хубавото Наде

Хубавото Наде и мъжът й сияят един до друг

Съпрузите се държаха за ръка през цялото време, усмихваха се един на друг и си приказваха сладко-сладко. Двамата се пуснаха чак когато влязоха в уютно заведение, за да похапнат и да пият кафе.

Бившата външна министърка и дългогодишна дипломатка бе облечена съвсем небрежно – с дънки, дънкова риза, сива тениска и бели кецове. Съпругът й пък бе заложил на класическа тъмносиня блуза, която кореспондираше с цвета на обувките му, кафяво яке и сив панталон.

Неотдавна злите езици упрекнаха Надежда Нейнски, че в последно време се е занемарила. Истината обаче е, че тя изглежда чудесно като за 59-годишна жена. В ежедневието си легендарната седесарка почти не носи грим и се облича неглиже, но това не я прави по-малко чаровна.

В заведението, през което се отбиха, Надето и Светлин си поръчаха кафе, вода и обезмаслен йогурт с парченца плодове. В менюто имаше кроасани и понички, но някогашната министърка не се изкуши от тях.

Тя все още държи на фигурата си и избягва да слага в устата си храни с много калории. Хубавото Наде се омъжи за Светлин Нейнски през есента на 2009-а. Тогава тя бе след развод и наближаваше 50, но нали за любовта възраст няма…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар