Гласът на Мария Игнатова я издаде

Гласът на Мария Игнатова я издаде под маската на Заека в шоуто на Нова тв "Маскираният певец". По време на втория лайв на предаването миналата събота характерният тембър на водещата се чуваше толкова ясно, че едва ли е останал зрител, който не е наясно, че именно тя е скрита в най-сексапилния костюм този сезон.

Улики

Уликите също отговарят на информацията, която "господарката на ефира" е споделяла за себе си в публичните си изяви през годините. Заекът тази година стана любима маска на голяма част от феновете на "Маскираният певец" заради идеалните пропорции на участничката, скрита зад нея.

Перфектни мерки

Още с първото си излизане на сцената на шоуто тя направи впечатление с перфектните си мерки, фино телосложение и секси движения по сцената. Както "Уикенд" вече писа, много от зрителите заподозряха, че в костюма е именно Мария Игнатова.

Мечта

Това се свързва и с уликата, че като дете тайнствената участничка е искала да е момче, а не момиче - нещо, което самата блондинка е споделяла.

Глас и тембър

Но ако тогава все още ставаше въпрос само за догадки, то сега вече за всички, които гледат шоуто, е ясно, че Заекът е именно Игнатова. Водещата има много характерен глас и тембър, които са познати за почти всеки роден тв зрител, благодарение на годините, изкарани от нея в национален ефир. Ако при пеене те не се чуват съвсем ясно, то при говорене трудно би се намерил човек, който не ги разпознава. Във втория лайв Заекът изпълни песента на Стефан Вълдобрев "По-полека", в която има доста дълъг речитатив. Именно в него гласът й се чуваше толкова ясно, че да не остави съмнение, че именно Мария Игнатова е сексапилната жена, облечена във впития костюм. Уликите, дадени във визитката на Заека, също съвпадат с факти, известни за "господарката на ефира". В тях например е посочено, че като малък участникът е мечтаел да бъде герой от уестърните и е предпочитал да е момче. Самата Мария е споделяла преди години, че като дете е мечтаела да е каубой или мускетар. Съответно тя обича стрелбата - както е посочено в уликите.

Провали в живота

Освен това Заекът често си е "трошила главата" и не спира да изненадва. Игнатова има много провали в живота си - както професионални с паднали от ефир предавания като "Господари на ефира" и "Папараци", които е водила, така и лични - с раздели с публични личности като бившия й мъж Петко Димитров и актьора Димитър Рачков. Но въпреки всичко след всеки провал се изправя и успява да продължи напред - намира нова работа и нова любов. Това се отнася дори за настоящия момент - тя се изявява в "Маскираният певец" и се радва на връзката си с Ивайло "Нойзи" Цветков. От визитката от миналата събота пък се посочва, че Заекът не си доспива и обича да чете не само Паулу Коелю (клишето за жените, изявяващи се модата, откъдето Мария попада в телевизията), но също Стивън Кинг и Джон Стайнбек. Преди време Игнатова е споделяла, че всичко, написано от Стайнбек, й е любимо. За нея се знае, че не спи много: "лягам късно, спя малко, ставам, когато трябва". Ето защо е "буден Заек", както се посочва в уликите. Официалните страници на предаването преливат от коментари за зрители, разпознали Мария. На този фон е странно, че нейната дългогодишна колежка и добра приятелка Алекс Раева, която е част от детективския панел в шоуто, отказва да направи предположение за човека, който се крие зад маската на Заека.

Предположения на панела за Заека

Тя не посочи име, тъй като й трябвало още едно участие, за да бъде сигурна в предположението си. Но според много зрители е разпознала своята дългогодишна дружка. Това личи и от реакцията й по време на изпълнението. Алекс изведнъж скрива лице в ръцете си, очевидно осъзнавайки кой се крие в костюма. Колегата й в панела - Азис, пък директно пита: "Може ли това да е Мария Игнатова?", на което водещите се чудят какво да отговорят. В крайна сметка миналата събота никой не посочи името на "господарката" в предположенията си. Затова пък се появиха имената на Мария Силвестър, Златка Райкова, Глория Петкова и "нямам никаква иде" от Алекс Раева. Мария Игнатова доста време беше без работа, след като се раздели с Димитър Рачков, а шоуто "Господари на ефира", което водеше, беше свалено от програмата на Нова тв. Миналата година тя стана водеща на предаването "Папараци" по Би Ти Ви, което обаче тази пролет излезе на екран за последен път, а после бе спряно заради нисък рейтинг. Още когато блондинката изгря там, продуцентът на "Маскираният певец" - Маги Халваджиян, който отдавна работи с нея, съобщи, че не я е уволнил, а само я е "дал назаем" на колегите си от "Папараци" - Иван Христов и Андрей Арнаудов. [caption id="attachment_680365" align="aligncenter" width="300"]Гласът издаде Мария Игнатова сн. hotarena.net Гласът издаде Мария Игнатова сн. hotarena.net[/caption] Когато ангажиментът й при тях приключи, Маги щял да си я вземе обратно, каза тогава той. И ето, че е удържал на думата си. Макар да не води предаване при него, тя участва в шоуто му, за което също й се полагат хонорари, предават от hotarena.net.