Владо Карамазов отрече слуховете, че си е сменил фамилията (Подробности)

Гласувайте за статията

Владо Карамазов не си е сменял фамилията на Карамазов

Владо Карамазов отрече слуховете, че официално е сменил фамилното си име Александров със своя артистичен псевдоним, взет от романа на Достоевски „Братя Карамазови“.

Повод за мълвата стана снимка на актьора в колежката му Теодора Духовникова и неизвестна за широката общественост адвокатка пред Софийския районен съд. Коментарът на Владо към снимката беше: „Нещо, което трябваше да направя преди години, го направих сега!

Благодаря на Теди, на адв. Даскалова и адв. Пантева!“. Неизвестно защо много хора решиха, че звездата официално е сменил фамилията си.

Една от фенките му директно попита: „Вече официално Карамазов?“. Дни по-късно актьорът й отговори: „Никога“. По този начин той сложи край на спекулациите относно името си, но остави мистерията около въпросното „нещо“, което с години не е направил.

Преди време Владо призна, че съжалява за избора си артистичен псевдоним. Той твърди, че ако е можел да се върна назад във времето, е щял да предпочете да се подписва със собственото си фамилно име, писа „Уикенд“.

Владо Карамазов отрече слуховете, че си е сменил фамилията сн. Инстаграм

Владо Карамазов отрече слуховете, че си е сменил фамилията сн. Инстаграм

Идеята за промяната му е била на режисьорката Лилия Абаджиева. Тя решила, че Александров звучи твърде обикновено за фамилия на актьор, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар