Антония Петрова си коригира носа за пореден път (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Антония Петрова твърди, че е от малкото известни личности, които не си обработват снимките с различни програми

Антония Петрова-Батинкова май пак си е коригирала носа, коментират я в светските среди. Повод за предложенията е нова фотосесия, която „Мис България 2009“ направи по време на семейна ваканция в Гърция.

Именно в южната ни съседка клюкари предполагат, че блондинката си е направила новата ринопластика. Антония, която има син от втория си съпруг Ивайло Батинков, все още не е коментирала актуалните слухове за нов нос.

Антония Петрова твърди, че е една от малкото известни личности, които не си обработват снимките с различни програми сн. Инстаграм

Антония Петрова твърди, че е една от малкото известни личности, които не си обработват снимките с различни програми сн. Инстаграм

Наскоро обаче тя се обяви за „една от малкото личности в България, която не обработва снимките си“. „Това което виждате, това съм аз! Всеки, който ме е виждал на живо, знае!“, написа Антония в социалната мрежа Инстаграм и обеща, че ще продължи да споделя „необработени, непостановачни и неплатени снимки в личния си профил“, предават от hotarena.net.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар