Хороскоп за 26 септември, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Овен

Днешният ден, за разлика от утре, е плодотворен. Със сигурност ваш близък има необходимостта да го изслушате и да му дадете нужните насоки.

Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. В интимния живот емоциите са смесени. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Телец

Днешният ден говори за много удобства, а преобладаващата част от предстаавителите на този знак са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.

В много случаи от вас ще струи чиста енергия. Повечето Телци ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари.

Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Утре вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка.

Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете деликатни, но твърди.

 

Близнаци

Днешният ден обещава да бъде просто изключителен. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина навсякъде.

Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

 

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днешният ден Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа.

Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утре просто е такъв ден.

Лъв

Днешният ден говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си.

Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

 

Дева

Днешният ден не е еднозначен ден за Девите. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари назаем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро.

Неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар