Умориха ли се вече един от друг?! Меган и Хари смутиха с поведение в нощен клуб

Умориха ли се вече един от друг?! Меган и Хари смутиха с поведение в нощен клуб
4 (80%) 3 votes

Меган и Хари май са започнали да се отегчават един от друг

Предсказанията на астролози и психолози, че бракът на Меган и Хари няма да изкара дълго, стават все по-настойчиви. Звездната двойка се появи на първата си публична изява в Ню Йорк, след като се оттеглиха от кралското семейство. Това, което озадачава всички обаче е, че двамата май вече са се поуморили един от друг. Или поне Хари дава знак, че идилията между тях не е особено пълна, както всички си мислят.

По време на престоя си в Ню Йорк, още първата вечер Меган и Хари излязоха на вечеря с Миша Нуно и съпруга й – милиардерът Майкъл Харис. През цялата вечер Меган окупирала всеобщото внимание, говорела жестикулирайки и непрекъснато се въртяла неспокойно. От своя страна Хари прекарал вечерта взрян в телефона си. Принцът почти не участвал в разговора, или отговарял нещо кратко, след което се връщал към телефона. На гостите на заведението било забранено да снимат, но мнозина станали свидетели на случващото се между двамата.

Както изглежда идилията между двамата не е толкова идеална, както мнозина мислеха. И отношенията им са започнали да охладняват.

Не един и двама астролози и психолози предсказаха, че бракът на Меган и Хари ще се разпадне. „Очакванията бяха, че тя ще му омръзне твърде скоро. И в крайна сметка той ще се прибере в Англия, след като се разведе с нея. От своя страна Меган ще капитализира този брак по-успешно, след развода. Тогава ще има безкрайни посещения на различни студиа, филми за живота й, ангажиране с още повече обществени каузи и ще й плащат милиарди за това да бъде звезда“, коментират запознати с живота в Холивуд, пише popara.mk.

Меган и Хари се умориха един от друг? сн. Инстаграм

Меган и Хари се умориха един от друг? сн. Инстаграм

 

Двойката определено привлича вниманието в Америка. И след като решиха да осребрят славата си, правят всичко възможно, за да се задържат на върха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар