Наталия Кобилкина не спира да се хвали: Аз нося щастие на хората!

Гласувайте за статията

Според Наталия Кобилкина една изневяра може да скрепи брака

Наталия Кобилкина няма нужда от представяне. Тя е жената, която говори без притеснение за секса и интимните отношения. От известно време Кобилкина живее в Англия, но в момента е България и беше гост в предаването „Култ“ по Би Ти Ви.

Тя сподели, че семейството й е много щастливо на Острова. Нейният съпруг е имал затруднения да свикне с дъждовното време, но в крайна сметка и това се е случило. Детето й, което е на 2 и половина години, ходи на детска градина и вече има приятели. Те са част от голямата българска общност.

Голяма цел

Една от големите цели на Наталия Кобилкина е да разчупи начина, по който хората в България говорят за секса и за любовта. Тя има половин милион последователи във Фейсбук, така че е повлияла на много хора.

„Интересно е, че целия Фейсбук на България, по официални данни, е около два милиона“, заяви тя. „Което означава, че всеки четвърти жител на страната е мой фен“.

От живота си в Англия Наталия е открила, че макар културите да са различни, проблемите са едни и същи.

„Хората идват, защото имат нещо непостигнато – нямат мъж, искат да забременеят и не могат, искат да намерят парите в живота и не се случва“, обясни тя. „Моят работа като терапевт е да разбера защо нямат това нещо. Отивам до детството и детските травми. Всичко тръгва оттам. Хората имат нужда от щастие и аз съм тази, която им носи щастие“.

При нея идват основно жени, но има и мъже. При тях проблемите са най-вече от сексуално естество. Според нея обаче сексуалната задоволеност на жената не е най-важният фактор за продължаването на една връзка. Ако мъжът е любящ и грижовен, това може да компенсира недостатъците му в леглото. Такива жени обаче често си намират любовник.

„Жените изневеряват не по-малко от мъжете“, обясни тя. „Просто го правят по-умно. Другият вариант е жената да се примири и да си намери други занимания“.

Според Наталия Кобилкина една изневяра може да скрепи брака сн. Инстаграм

Според Наталия Кобилкина една изневяра може да скрепи брака сн. Инстаграм

Според нея изневярата може да е полезна и да скрепи брака. Особено ако това е случайна забежка, защото след това започваш повече да цениш партньора си. Проблемът е, ако търсиш стабилен любовник, с когото да споделяш чувствата си, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Наталия Кобилкина не спира да се хвали: Аз нося щастие на хората!”

  1. Альошка Пишкальов

    сеп. 25. 2021

    Наталке, що не вземеш да направиш една забежка до моята квартирка? Ще прехвърлим страница по страница цялата Камасутра, ще останеш доволна!!!!!

Добавете коментар