Хороскоп за 25 септември, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Няма да можете да избегнете неприятни моменти в началото на деня. По това време, по-често от обикновено ще възникват разногласия. Опитайте се да овладеете емоциите и да потушите страстите. След като обстановката се успокои е възможно да се появят страхотни идеи.

СКОРПИОН

Денят е чудесен за бизнес срещи, преговори или обсъждане на условията за сътрудничество. Възможно е да има неочаквани новини, които да повлияят на плановете ви. Готови сте да поемате рискове, а вашата интуиция безпогрешно ще ви подсказва кога да го направите и кога да бъдете внимателни.

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня е много благоприятно и си струва да се възползвате от това за изпълнение както на работни, така и на лични задачи. Звездите са на ваша страна, а и често просто имате късмет. Много от вас ще се отзоват на поискана помощ. Възможни са парични постъпления.

КОЗИРОГ

Денят носи интересни идеи. Получената днес информация ще ви помогне да определите плановете си за бъдещето и да разберете върху какво трябва да се съсредоточите. Не изоставяйте задачите си, а се опитайте да довършите всичко започнато. Вечерта релаксирайте в компанията на близки хора.

ВОДОЛЕЙ

Ден на приятни изненади и добри новини. Задачите ви са рутинни, но това няма да ви прези да експерементирате. Можете да се заемете с нови неща. Ще се справите добре с тях, ако отделите време и се опитате да се поучите от тези, които са по-опитни. Възможни са подаръци и парични приходи.

РИБИ

Бъдете внимателни. Това е достатъчно, за да избегнете сериозни проблеми. По-добре вършете обичайните си неща. Преди да се заемете с нещо ново, опитайте се да прецените обективно силите си и помислете кой би могъл да ви помогне. Не трябва да бързате да пазарувате, ако не говорим за необходими неща.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар