Анита стана първа дружка със сина на Димитър Рачков (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Анита Димитрова напипа слабото място на Димитър Рачков

Анита Димитрова знае как любимият й Димитър Рачков да я заобича още повече. Силиконовата мадама се е сближила със сина на актьора и двамата са си първи дружки. „Уикенд“ забеляза, че блондинката лайква, коментира и слага сърца на снимките на Митко-младши в социалните мрежи.

„Голяма хитруша ще из излезе! Подмазва му се. Така печели точки пред таткото“, коментират в светските среди. На 18-ти септември комикът стана на 49 години, а Анита публикува фотография по случай рождения му ден. На кадъра тя е в компанията на почти 15-годишното момче.

Блондинката, която е доста по-млада от комика, често прекарвала време с младежа, за разлика от бившата му Мария Игнатова, която не искала и да чуе за детето. Както е известно, Игнатова не се грижи дори и за собствения си син, който е поверен на грижите на баща му Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова.

Нещата между водещия на „Забраненото шоу на Рачков“ и плеймейтката Анита стават все по-сериозни. Бургазлията все по-често говори за младата си изгора. „Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече?“, заяви наскоро комикът, който има връзка с Анита от година и половина.

Нищо, че Рачков гони 50-те, а любимата му е едва на 22 години. Преди два месеца плеймейтката имаше рожден ден и тогава ясно пролича възрастовата разлика между нея и тв водещия.

Предишно гадже

Според слуховете, перхидролената блондинка се оглеждала за по-млад мъж, защото започнало да й писва да е със значително по-възрастен партньор. Говори се дори, че зад гърба на Рачков се среща със свое предишно гадже, което е горе-долу на нейните години.

Бившата плеймейтка била доста хитра и не си позволявала да показва досада, защото това би означавало да бъде лишена от скъпия живот, който й осигурява 27-години по-възрастният й възлюбен.

Рожден ден

Митко Рачков е лудо влюбен в младото си гадже и е готов на всичко за нея. Той отпразнува навършването на 49 години само в компанията на Анита и сина си Митко.

„Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около 80 души, а дойдоха 110. Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен.

Анита стана първа дружка със сина на Рачков сн. hotarena.net

Анита стана първа дружка със сина на Рачков сн. hotarena.net

След това съм празнувал все в тесен семеен кръг от 25 души и обикновено ги каня на вечеря. Заради мерките срещу коронавируса сега нямаше дори и това“, обясни комикът, който всячески се стреми да обгрижва младото си гадже, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар