Милко Калайджиев празнува 70-годишен юбилей с майка си! (още подробности)

0

Милко Калайджиев чукна 70-така!

В компанията на майка си Милко Калайджиев отпразнува 70-ия си рожден ден. Това сподели вчера пред вестник „България Днес“ обичаният изпълнител навръх личния си празник.

Милко Калайджиев
Милко Калайджиев чукна 70, да е жив и здрав!

В заведението си в центъра на Свиленград Милко събра не само родителката си на достолепна възраст, но и съпругата си Маргарита, брат си и хора от най-близкото си обкръжение.

„Чувствам се на 40 години, дори и по-млад може би на около 35. В този ден си мисля, че песента на Йорданка Христова „Ще продължавам да пея“ е точно за мен и си припявам „Ще продължавам да пея до последния си честен миг. И ако отмина, пак след мен ще има музика, която да звучи“.

Вижте как хубаво го е изпяла, а това е и самата истина“, добави с усмивка Калайджиев, който си пожелава да има здраве за него и близките му хора.

Милко призна, че макар да обича да забавлява хората и да прави спектакли за тях, когато става въпрос за негов личен празник, е съвсем различно.

„Обичам да ми е спокойно, без големи веселби и силен шум. Да съм със съпругата ми и децата в тиха атмосфера“, обясни певецът, който е емблема на българския попфолк вече три десетилетия.

Калайджиев разкри, че тайната на дълголетието е неговата активност и че продължава да пее, понякога по 7 часа без прекъсване. Но за да успява да го прави, спазва стриктен режим, не пие алкохол, става рано сутрин и се храни здравословно, пише вестник „България Днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.