Хороскоп за 24 септември, петък – от Везни до Риби Преглеждания: 126

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Лежерен ден. Настроени сте оптимистично, забелязвате всичко хубаво и не изпускате нито една възможност да постигнете нови или стари цели. Околните харесват вашия подход и мнозина ще са готови да ви помогнат. Но все пак най-важните въпроси е добре да решавате самостоятелно.

СКОРПИОН

Много неща ви се получават и добре ще се справяте с най-сложните проблеми. Днес пред вас няма да има непреодолими прегради. Имате шанс да вземете връх над стари съперници и да обезоръжите недоброжелателите си, ако действате решително и не отстъпвате пред нищо.

СТРЕЛЕЦ

Динамичен ден, с възможни неочаквани събития. Не се учудвайте, ако се наложи да промените плановете си и да се занимавате не с това, което сте искали. Вечерта ще ви зарадват с добри новини. Подходящо време е за разговори с близките, за обсъждане на общи идеи и планове.

КОЗИРОГ

Сутринта ви очакват приятни изненади. Не са изключени предложения, на които веднага ще отговорите положително. Ще се появят отлични идеи, които ще започнете да реализирате. Следобед ще бъде спокойно. Добре е в това време да замисляте планове и да релаксирате.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта очаквайте силни преживявания и вълнения. За щастие, всички проблеми ще решите бързо и може да се отдадете на по-приятни занимания. Неочакван доход ще ви даде възможност да направите по-големи покупки, но не прекалявайте. Очаквайте изненади, в това число и романтични.

РИБИ

Денят обещава успехи, особено сутринта. Всичко ви се случва така, както сте го планирали. Когато замисляте нещо, самите обстоятелства ще се нареждат по най-благоприятния за вас начин. Сполучливо минават деловите преговори, а не е изключено да ви предложат нова работа.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.