Хороскоп за 24 септември, петък – от Овен до Дева Преглеждания: 56

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Не всичко става така, както ви се иска. Ще възникват доста трудности при осъществяване на замисленото. Но вие сте целеустремени и въпреки всичко постигате успех. Ще получите и подкрепа от хората около вас. Не планирани покупки ще нарушат бюджета ви и ще наложи да се откажете от някои покупки.

ТЕЛЕЦ

Днес не са изключени напрегнати моменти, но като цяло денят ще е добър. Днес ще се стараете да използвате всяка от възможностите, които ви се предоставят. Успехи ще имате както в работата си, така и в усвояване на нови умения. Вечерта е време за релакс в компанията на любими хора.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден, но вие ще запазите спокойствие и ще реализирате поставените си цели, даже и ако обстоятелствата не са на ваша страна. Творческият подход ще ви помогне доста. На много неща гледате в перспектива, затова виждате възможности, които другите не забелязват.

РАК

Ярко и напрегнато начало на деня. Днес трудно ще се съсредоточите, даже ако става въпрос за важни дела. Често ще се отвличате, рискувате да пропуснете нещо. Занимавайте се с по-рутинни дейности и се върнете към някои стари задачи. Имате шанс да се запознаете и сприятелите с хора, от които ще научите много.

ЛЪВ

Не е най-добрия ден да започвате нови важни проекти. Много неща ще се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали и ентусиазмът ви бързо ще угасне, ако не постигнете успех веднага. Затова завършете неща, започнати по-рано или просто почивайте. Вечерта може да приемете гости.

ДЕВА

Днес е добре да действате самостоятелно и да разчитате основно на своите сили. Така по-бързо ще постинете успех и ще избегнете доста неприятни моменти. Добро време за делови разговори. Може да възстановите някои стари връзки или да се помирите с тези, в които сте били в конфликт.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.