Хороскоп за 24 септември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Не всичко става така, както ви се иска. Ще възникват доста трудности при осъществяване на замисленото. Но вие сте целеустремени и въпреки всичко постигате успех. Ще получите и подкрепа от хората около вас. Не планирани покупки ще нарушат бюджета ви и ще наложи да се откажете от някои покупки.

ТЕЛЕЦ

Днес не са изключени напрегнати моменти, но като цяло денят ще е добър. Днес ще се стараете да използвате всяка от възможностите, които ви се предоставят. Успехи ще имате както в работата си, така и в усвояване на нови умения. Вечерта е време за релакс в компанията на любими хора.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден, но вие ще запазите спокойствие и ще реализирате поставените си цели, даже и ако обстоятелствата не са на ваша страна. Творческият подход ще ви помогне доста. На много неща гледате в перспектива, затова виждате възможности, които другите не забелязват.

РАК

Ярко и напрегнато начало на деня. Днес трудно ще се съсредоточите, даже ако става въпрос за важни дела. Често ще се отвличате, рискувате да пропуснете нещо. Занимавайте се с по-рутинни дейности и се върнете към някои стари задачи. Имате шанс да се запознаете и сприятелите с хора, от които ще научите много.

ЛЪВ

Не е най-добрия ден да започвате нови важни проекти. Много неща ще се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали и ентусиазмът ви бързо ще угасне, ако не постигнете успех веднага. Затова завършете неща, започнати по-рано или просто почивайте. Вечерта може да приемете гости.

ДЕВА

Днес е добре да действате самостоятелно и да разчитате основно на своите сили. Така по-бързо ще постинете успех и ще избегнете доста неприятни моменти. Добро време за делови разговори. Може да възстановите някои стари връзки или да се помирите с тези, в които сте били в конфликт.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар