Родната Ким Кардашиян яко скъса джоба! (още подробности)

Гласувайте за статията

Родната Ким Кардашиян закъса за пари!

Българската Ким Кардашиян явно има проблеми с парите, след като не се реши да си бръкне в джоба за медицински преглед. Деси изпадна в жестока истерия, след като се наложи да мъкне тежка мешка.

Ким Кардашиян

Нашенската Ким Кардашиян скъса джоба

Тя обяви, че гърбът й е почти парализиран й и дори нахока лекаря на продукцията д-р Стойков, който се опита да я успокои.

„След два часа отивам директно в болница!“, отсече разстроената Деси и поиска да й направят ядрено-магнитен резонанс в Правителствена болница или в някоя американска клиника, защото не вярва нито на мнението на д-р Стойков, нито на българското здравеопазване.

След като обаче разбра, че трябва сама да плати изследването в избраните от нея лечебни заведения, Деси се съгласи да я закарат в друга болница за безплатен за нея преглед.

Драмата с Деси започна, след като беше избрана за ратай и беше помолена да вземе в обора мешка само с най-необходимото. Въпреки предупрежденията тя натъпка свръхбагаж и така престъпи правилата.

Вчера тя бе избрана за първи дуелист със смазващо мнозинство по новия начин за решения в предаването, като всеки участник в предаването гласува публично. Деси направи драма и от отиването си на дуел и е обяви, че е изненадана и разочарована от Жоро и Коцето, които са гласували за нея.

„Предполагам, че другият ратай Ивайло им е по-симпатичен“, обяснява си тя избора им. „Всичко е заради вчерашния ден. Оказа се, че Иво е по-благ от теб. Човекът си хвана раницата без да пъшка, замина, изчисти си обора.“, защити се Георги.

Източник: Хотнюз.бг

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар