Пластмасовите кифли забравиха Христо Сираков година след гибелта му! (виж тук) Преглеждания: 763

Плеймейтките забравиха за Христо Сираков
0
Оценете този post

Малцина се сетиха за Христо Сираков!

Една година след смъртта на Христо Сираков повечето му приятелки и сподвижници забравиха за него, пише сайтът Hotnews.bg.

Христо Сираков
Плеймейтките забравиха за Христо Сираков

Плеймейтките, начело с Михаела Тодорова мълчат за тъжната годишнина, въпреки щедрото му спонсорство. А другият организатор на конкурса Мис Плеймейт Любен Дилов-син е зает с политика.

Дилов честити вчерашния празник във Фейсбук, но не помена Сираков за разлика от Ирен Онтева, която е майка на единствения му син.

„Толкова е трудно да го забравиш… Нека благодарните спомени да оцеляват във време на скръб. Когато Обичаш паметта се превръща в Съкровище… Измина една година без Христо Сираков. Царство му Небесно“, написа бившата манекенка.

Синът му, който е в Монако, също си спомни за баща си с мила снимка с шампанско и яхта. Изненадващо жената на Дидо от Д2 Юлия Кулиш наскоро призна, че сънувала Сираков и той й поискал чаша вода.

Събудила се от падналата от нощното шкафче чаша. Сираков си отиде на 64 години от инсулт и усложнения от коронавирус и бе погребан на 25 септември в присъствието на всичките си жени, с изключение на Зара.

Приживе бизнесменът беше популярен в светските среди като Ицо Стоте манекенки и въпреки че самият той не го приемаше, този прякор не беше никак случаен. Той беше свързван с най-красивите жени в България.

За някои не само признаваше официално, но остави наследници, докато за други остана мистерията дали са били просто приятели.

Една от първите му големи любови е манекенката Мария Бешлиева, с която заживяват в Италия през 1990 г. По това време тя има дъщеря на 11 г., която Сираков отглежда и обича като свое собствено дете.

През 1998 г. на Христо и Мария има се ражда дъщеря, която кръщават Ана-Мария. Емблематична остава и любовната връзка на Сираков с дългокраката манекенка Ирен Онтева. Отношенията им са толкова сериозни, че се решават на сериозната стъпка да имат дете. През 2005 г. се ражда Кристиян.

И с Онтева бизнесменът се разделя, но до края запазват отлични отношения. Сираков се гордее, че винаги се е разбирал с бившите си половинки, въпреки че вече не са били заедно. След раздялата с Онтева бохемът започва нова сериозна връзка – със Зара, която изгрява в първия български сезон на „Биг Брадър“.

Напористата мома успява да се утвърди в родния шоубизнес и бързо пленява Сираков. Легенди се носят за щедрите му подаръци към нея, а и видимо Зара повишава стандарта си на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.