Принц Хари и Меган Маркъл водят двете си деца във Великобритания за Коледа

Принц Хари и жена му Меган Маркъл обмислят да заведат децата си във Великобритания за Коледа, твърди експерт по кралското семейство. Писателката Кейти Никол казва, че двойката разглежда това "като възможност", която "може да проправи пътя към подобряване на семейните взаимоотношения". За последно херцозите на Съсекс прекаракаха Коледа във Великобритания през 2018 г., седем месеца след сватбата им, а принц Хари се е връщал в родината си само два пъти, откакто напусна семейството през март 2020 г. Меган изобщо не се е връщала в страната на мъжа си.

Първо посещение във Великобритания за Лилибет Даяна

Посещението би било първо за тримесечната дъщеря на на двойката Лилибет Даяна във Великобритания и ще даде шанс на кралицата да се срещне с правнучката си. Кралското семейство не е виждало и сина на Хари и Меган - двегодишния Арчи от зимата на 2020 г. Кейти Никол споделя: "Когато Хари и Меган си тръгнаха, те ясно показаха, че не искат да се откажат от дома си във Великобритания. Те все още имат Фрогмор Котидж и планът им беше да се връщат във Великобритания. Коледа се разглежда като една възможност. Тогава може да има затопляне в отношенията, което да проправи пътя към възстановяване на отношенията в семейството. Това е нещо, което кралицата определено иска. Принц Чарлз би се радвал да види внуците си. Една среща би означавала, че всички се надяват да изгладят нещата и да продължат напред".

Смекчаване на влошените отношения

Довеждането на децата би могло да помогне за смекчаване на влошените отношения, за които се говори, че двойката има с други членове на кралското семейство, включително принц Уилям и херцогиня Катрин. Братята са се виждали само два пъти след решението на принц Хари да си тръгне: на погребението на дядо им принц Филип през април и за откриването на статуята на майка им - покойната принцеса Даяна на 1-ви юли, пише "Дейли мейл". [caption id="attachment_679968" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари и Меган Маркъл се връщат в Англия сн. YouTube Принц Хари и Меган Маркъл се връщат в Англия сн. YouTube[/caption] И двете посещения на Хари бяха кратки, като включваха само дните за задължителна карантина и за самото събитие, на което трябва да присъства. Веднага след това той се връщаше при Меган в имението им в Калифорния, предават от vesti.bg.