Най-после Райна откри мъжа на живота си, по-малък е от нея! (още подробности)

Райна и Вергил се намериха
0

Райна влюбена във Велгил!

Райна най-после намери своето щастие в любовта. Повече от година певицата има връзка със своя съгражданин доктор Вергил Йерусалимов. Той е ветеринарен лекар, който живее и работи в Сандански, пише вестник „Уикенд”.

Райна
Райна и Вергил се намериха

Любовта към четириногите приятели е събрала двойката. Райна, която гледа максимално много време да прекарва в родния си град, потърсила кучешки лекар и попаднала на Вергил.

Това се случило малко преди да загуби домашния си любимец Карпуз, който почина през пролетта на мината година.

Македонската обожава животните и много се радва, че професията на новия й любим е именно да лекува четириноги. Райна смятала, че най-после е намерила достоен мъж, който да е баща на децата й.

От обкръжението на певицата издават, че именно Вергил бил певицата в най-тежкия й момент-смъртта на нейната майка, която почина от рак това лято.

Бившата на Коцето не крие любовта си към мачото, който освен умен, образован и красив е и доста по-млад от нея. Пилето на фолка и Вергил имали много общи интереси-те обичали да пътуват, да спортуват и да гледат филми.

И двамата предпочитали да харчат парите си за екскурзии, а не за дрехи и вещи. ”Уикенд” дочу, че певицата вече натискала новия си за деца, тъй като съвсем скоро ще чукне 40 години.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.