Зуека продаде палата си в София за 600 бона (Снимки) Преглеждания: 1736

Зуека продаде палата си в София за 600 бона сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Зуека продаде луксозен апартамент в центъра на София

Луксозно 4-стайно жилище срещу „скромните“ 600 бона е продал емигриралият Васил Василев-Зуека. Просторният скъпарски обзаведен апартамент се намира в центъра на София и е намерил своя нов собственик за отрицателно време.

Малко след като се нанесъл в Испания, Зуека предложил апартамента си за продан на няколко агенции. Въпреки завишената цена от 2000 евро на квадрат, луксозното жилище бързо било продадено заедно с цялата покъщнина на актьорското семейство.

Комикът и втората му съпруга Ани Василева решили, че е най-удобно да продадат жилището заедно с цялото обзавеждане, барабар с бебешко легло на сина им Стефан. Самата Ани лично наела дизайнерска фирма преди няколко години, която да се заеме с обзавеждането – последен писък на модата, пише „Ретро“.

Тя била голям почитател на винтидж стила, който е доста скъпа изработка. Само за ретро кухнята си Ани и Зуека заделили над 100 000 лева. Жилището разполага с просторен дневен тракт, три спални и две бани с обща площ от 155 кв.м.

Зуека продаде палата си в София за 600 бона сн. Инстаграм
Зуека продаде палата си в София за 600 бона сн. Инстаграм

Преди да закупят апартамента, с Ани живееха в близко до София село в двуетажна къща. Заради изградено в последствие сметище в района, семейството продава имота и заживява в центъра на столицата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.