Йордан Караджов защити Лили Иванова (Вижте тук)

Йордан Караджов защити Лили Иванова сн. hotarena.net
0

Йордан Караджов иска да е като Лили Иванова

Йордан Караджов защити Лили Иванова. „Защо и аз да не съм като Лили Иванова? Защо е този хейт по нея, не разбирам. Ето, догодина ставам на 70 и не мисля за оттегляне от сцената, в никакъв случай. Ще правя концерти, докато хората кажат: „Стига!“.

Докато публиката има интерес към мен и група „Сигнал“ ще се занимаваме с това, което правим. Точно в този контекст съпругата ми постоянно се шегува с мен се и ми казва: „Ти Лили Иванова ли искаш да допълниш?“

И наистина – защо да не я догоня? Какво лошо има? Та тя не е единствената действаща  певица на тези години. Ето и Кирил Маричков е наше 76-77 години и още прави песни“.

Така обяснява присъствието си на сцената големият Данчо Караджов. Според него в България имаме лошо схващане за музикантите, щом навършат определени години и вече са стари и трябва да слязат от сцената, пише „България днес“.

„По света не гледат на възрастта като порок. Ето Том Джоунс и музикантите от Ролинг Стоунс са на години, но още има концерти и са много желани. Фронтменът на „Сигнал“ споделя, че в момента не слуша никаква музика, защото по думите му това, което се прави не му харесва.

Йордан Караджов защити Лили Иванова сн. hotarena.net
Йордан Караджов защити Лили Иванова сн. hotarena.net

„Къде са майсторите на перото като Живко Колев, Мишо Белчев и Сашо Петров – никой от новите не ги кани. Днешните най-много да наредят някакви тъпи думи – не може така, съвременната музика загуби душата си, защото всичко се прави на компютър“, каза Данчо Караджов, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.