Синът на Румен Радев стана футболист (Вижте тук) Преглеждания: 1225

Синът на Румен Радев стана футболист сн. hotarena.net
0
Оценете този post

Румен Радев не е ходил на нито един мач на сина си

Георги Радев – синът на президента Румен Радев, на 17-ти септември навърши 18 години. Пълнолетието си наследникът на държавния глава отпразнува със своите съотборници от ЦСКА.

От началото на тази година дванадесетокласникът Георги тихомълком е преминал в елитния юношески клуб на „червените“. Преди това той тренираше в софийския „Барокко спорт“, където бе сред най-изявените имена.

Радев-младши вече е записал няколко мача с червената фланелка, но баща му не е бил забелязан на трибуните. Той отдавна има амбиции да играе при армейците и от юношеския отбор да направи трансфер при мъжете.

Очевидно Георги се вписва отлично в отбора, вижда се от снимките на младежите в социалните мрежи, на които пируват в съблекалните на стадионите след победни мачове.

Пазене на добро поведение

18-годишният Георги ще трябва да внимава дали пази добро поведение, тъй като на няколко пъти се забърква в скандали заради буйния си нрав. Последният случай е от февруари тази година, когато Радев-младши беше сгащен на нелегален купон в пицария в София по време на противоепидемичните мерки, забраняващи работата на заведенията, пише „Ретро“.

Наложи се полиция да разтури джумбарето, след като младежите започнали да вдигат силен шум и да замерят минувачи от покрива на пицарията. Заради твърдението на президента, че случаят е силно преувеличен, тогава един от бащата на присъствалите младежи изригна с гневен пост.

„Откъде съм наясно, че лъжете ли – много просто! Моят заварен син беше съученик с тотално изоставеното от вас момче и беше на същия този купон (Моят заварен син вече си понася последствията. А вашият?).

Но нека се върнем малко назад – детето ви малтретираше всички в училище, ала никога не беше наказван. Защо ли? Сигурен съм, че той не е лошо момче, дори съм чувал, че е много умен, но вие очевидно нямате никакъв контрол над него, не ви интересува, и вероятно никога не сте му казали две истински бащински думи. Жалко!“, написа Васил Русев на Румен Радев.

Синът на Румен Радев стана футболист сн. hotarena.net
Синът на Румен Радев стана футболист сн. hotarena.net

Припомняме, че през 2019 г. Георги беше замесен в бой в столична дискотека между две момчешки компании, заради спор за момиче. Името му беше свързано с инцидент и през 2017 г., когато група седмокласници нахлули в класна стая на 5-ти клас в столичното 38-мо училище и нападнали по-малък от тях ученик, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.