Хороскоп за 23 септември, четвъртък – от Везни до Риби Преглеждания: 602

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Хубав ден. Не всички представители на знака ще успят бързо да определят цели и приоритети, така че някои ще загубят време за дреболии. Но това няма да има значение –  ще имате време за всичко, което сте планирали. Ще имате възможност да общувате с човек, който ще ви даде добър съвет.

СКОРПИОН

Малко вероятно е денят да бъде лесен и напълно безоблачен. Ще възникнат някои трудности и те често ще се появяват точно когато най-малко очаквате. Каквото и да се случи, вие ще запазите доброто си настроение. Имате всички основания за оптимизъм – късметът е на ваша страна.

СТРЕЛЕЦ

Ден на добрите идеи. Те ще се появяват навреме и ще ви помогнат за бързо решаване на стари проблеми и избягване на нови. Малко вероятно е някой да успее да ви обърка или подведе. Очаквайте добри новини и интересни предложения. Ще бъде лесно да възстановите стари бизнес връзки.

КОЗИРОГ

Страхотен ден за общуване. Лесно намирате подход към хората. Това ще ви позволи лесно да се справите с възникналите трудности. Ще имате възможност да разговаряте с човек, който е привлекателен и интересен за вас. Денят е подходящ за семейни събирания, домашни партита. Трябва да внимавате с парите.

ВОДОЛЕЙ

Ден, в който ще постигнете успех в много трудни ситуации и ще разрешите проблеми, които преди са ви обърквали. Ще забелязвате неща, на които не сте обръщали внимание преди и ще правите правилните изводи от наблюденията си. Ще имате възможност да се срещнете със стари познати.

РИБИ

Това определено не е ден в който трябва да бързате, да взимате решения в движение и да се опитате бързо да се справите с някои трудни задачи. Добре е, ако има човек, с когото можете да се консултирате. Следвайте интуицията си. Очаквайте парични постъпления, но не бързайте да харчите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.