Дъщерята на Тодор Колев: Баща ми си отиде омерзен! (Вижте тук)

Дъщерята на Тодор Колев: Баща ми си отиде омерзен! (Вижте тук)
1 (20%) 1 vote

Дъщерята на Тодор Колев днес стана на 55 години

Дъщерята на Тодор Колев днес стана на 55 години. „Баща ми си отиде омерзен. Сигурно защото у нас няма приемственост – все някой избутва предишния, идва на негово място, после друг на свой ред избутва него – силово, неколегиално. Особено в ония години беше така. Самата аз бях уволнявана много пъти по абсолютно личностни причини, просто някой не ме харесва и толкоз“.

Това споделя комедиантката Албена Колева, дъщеря на Тодор Колев, която днес става на 55 години. „Що е то мечка, за каквато съм женен“, написа преди дни съпругът на Албена – драматургът Венцислав Кулев, с шеговит статус в нета, пише „България днес“.

Липса на време за семейството

В него той обясни за вечните й пътувания и липсата на време за семейството. „Но т.нар. мечки са сред най-добре работещите ни артисти, затова са и най-търсени и трябва да съм благодарен за това“, пише Кулев.

„Обожавам този човек. Той също е завършил ВИТИЗ, бил е актьор, чак след това прописа, и е наясно с професията. Отдавна е свикнал да ме няма, но не може да заспи, докато не се прибера след гастрол, притеснява се за мен.

И това ме крепи, защото е много важно да знаеш, че някой те чака вкъщи“, не може да се нахвали от съпруга си Албена.

В реалността Албена не понася нахалството, ненавижда такъв тип поведение и последното, на което би учила дъщеря си Теодора – също актриса, е да си отваря път с лакти.

„Вече живеем в съседство. След като Теди забременя, с британския й съпруг Джоузеф решиха да се преместят от Лондон в София. Той е художник и дизайнер, може да работи онлайн за рекламните кампании на фирми от цял свят“, казва Колева.

Така и тя е по-спокойна, защото може да помага в грижите за малката Джейна. Иначе Албена се радва и че Теди отново иска да се върне към кариерата си, но тук, у нас.

Дъщерята на Тодор Колев днес стана на 55 години сн. hotarena.net

Дъщерята на Тодор Колев днес стана на 55 години сн. hotarena.net

„Тя и извън България искаше да работи професията си, беше си намерила и агент, но се отказа. Все пак животът е пред нея“, усмихва се Колева, която не спира да играе и влиза от роля в роля, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар