Сватбата на Ивайло Захариев и Станислава ще бъде протестантска! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Ивайло Захариев вдига протестантска сватба с любимата си!

Ивайло Захариев, който стана известен като Марто в „Под прикритие“ и сега участва в сериала „Пътят на честта“, ще мине под венчило за втори път. Избраницата му е Станислава, с която са заедно от няколко години.

Ивайло Захариев

Ивайло Захариев и Станислава се женят

Костюмът, с който актьорът ще се жени е черен, в стил Джеймс Бонд и е дело на известна модна къща. Роклята на булката е на дизайнера Стоян Радичев.

Тържеството ще na 25 septemwri. Децата и на двамата със сигурност ще са част от тържеството. Той има двама сина от първата си съпруга Миряна Георгиева – Филип и Дамян. Миряна беше пиар в bTV доскоро, а вече работи за „SOS Българска роза“, съобщи тя..

Станислава също има дъщеря от първия си брак. Трите деца, Станислава и Ивайло имат хубави отношения, забавляват се заедно, като последно това беше на рождения ден на Дамян в края на август.

Хлапетата също се вълнуват от големия ден, но не се знае още дали ще изпълняват специални церемониални задачи. За цялата ирганизация младоженците са наели агенция, както и цигулар.

Ивайло е категоричен, че не Станислава е причина за развода му с Миряна. Двамата бяха планирали сватбата си за миналата година, но заради пандемията я отлагат за тази есен.

Те ще се врекат във вярност на протестантска церемония, а след тържеството ще започнат да работят по върпоса да имат и тяхно общо дете, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар