Изненада! Меган и Хари със семейна Коледа в Англия: Време е да си простим

Гласувайте за статията

Меган и Хари се връщат за Коледа в Англия

Меган и Хари вероятно ще се върнат в Англия за празниците по Коледа. Кралската двойка планира да доведе децата си и да ги запознае с цялото семейство. Съпрузите са взели решение да потърсят път на помирение с близките си. И се надяват празниците да послужат за тази цел.

Че принц Хари и Меган Маркъл обмислят да доведат децата си във Великобритания за Коледа, потвърди и още един кралски експерт.

Говорейки пред „Closer“, кралската хроникьорка Кейти Никълс заяви, че ваканцията се „разглежда като възможност“, която може „да отвори пътя за излекуване на семейния разрив“.

За последен път двойката прекара Коледа във Великобритания през 2018 г.. Това се случи едва седем месеца след сватбата им. След това двамата заминаха за Северна Америка, а Хари се завърна само два пъти, откакто се оттегли като старши член на кралското семейство през март 2020 г. Оттогава Меган не се е връщала във Великобритания.

Посещението обаче има друга цел. То ще даде възможност на кралската фамилия да се срещне за първи път с тримесечната Лилибет Даяна. Малката госпожица ще направи първото си посещение във Великобритания, след като бе родена през юли тази година. Придворните се надяват пътуването на семейство Съсекс наистина да се осъществи. И очакват, че посещението им ще даде шанс на кралицата да се срещне с правнучката си.

„Нейно величество определено са надява това да се случи. Принц Чарлз също би искал да види своите внуци. Срещата предполага, че те се надяват да продължат напред и да сложат ред в отношенията си“, коментира още Никълс.

Меган и Хари се връщат в Англия за Коледа? сн. Инстаграм

Меган и Хари се връщат в Англия за Коледа? сн. Инстаграм

Самите Меган и Хари не са коментирали своите планове. Те изразиха единствено намерението си скоро да се появят в Ню Йорк, където да изнесат насърчителна реч за ваксините. В подкрепа на кампания за предпазване срещу коронавируса.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Изненада! Меган и Хари със семейна Коледа в Англия: Време е да си простим”

  1. Лили

    сеп. 22. 2021

    И тогава ще се види дали случайно Лилибет не е шоколадова

Добавете коментар